Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[BIORD] Bioredden - dyskusja

<< < (6/10) > >>

MGGG:

--- Cytat: SokoleOko w Wrzesień 11, 2013, 11:32:23 ---Tak, ale warto to robić w EFT, a nie rzucać się na żywioł w lolficie w grze, po czym zostać zjedzonym przez raty :)

--- Koniec cytatu ---

Zapomniał wół, kiedy cielęciem był  ;) Przecież odkrywania gry, przy okazji dostając po pupie, to najfajniejszy okres. Dlaczego to innym chcesz odbierać? W imię czego? Bycia "prosem"? Nie każdego to interesuje. Zdecydowana większość osób woli po prostu dobrze się pobawić :)

Ale już o tym rozmawialiśmy parę razy... 

ManganMan:

--- Cytat: MGGG w Wrzesień 11, 2013, 12:30:07 ---Zapomniał wół, kiedy cielęciem był  ;) Przecież odkrywania gry, przy okazji dostając po pupie, to najfajniejszy okres. Dlaczego to innym chcesz odbierać? W imię czego? Bycia "prosem"? Nie każdego to interesuje. Zdecydowana większość osób woli po prostu dobrze się pobawić :)

Ale już o tym rozmawialiśmy parę razy...

--- Koniec cytatu ---
I tak samo ja chcę się zabawić, będąc w EVE. Pytanie tylko, gdzie się skierować w pierwszej kolejności po Unseenie... Tutaj czy do Kozy? Oto jest pytanie... 8)

SokoleOko:

--- Cytat: MGGG w Wrzesień 11, 2013, 12:30:07 ---Zapomniał wół, kiedy cielęciem był  ;)

--- Koniec cytatu ---

Nie zapomniał. "Wynajdywałem koło" sam przez pierwsze dwa tygodnie, po czym poszedłem do Unseen Academy, gdzie pokazali mi EFT.

Umówmy się - nauka fitowania statków bez EFT to jakby w realu chcieć skończyć liceum i studia bez skorzystania z Internetu.

Filip Bonn:

--- Cytat: SokoleOko w Wrzesień 11, 2013, 12:40:34 ---... to jakby w realu chcieć skończyć liceum i studia bez skorzystania z Internetu.

--- Koniec cytatu ---

;D

Muszę to powiedzieć rodzicom, już widzę te uśmiechnięte gęby.  ;D

Proxima Alland:
Oj Sokole chmurnooki.... Ja tak skończyłam liceum i studia ;p Da się :D Ale rozumiem, że chodzi o przykład.

ManganMan, To rzecz gustu. Czy się woli rozkręcać z kumplami firmę, produkującą napoje gazowane, zaczynając od saturatora i dwóch syfonów. Czy zacząć pracować dla Coca-Coli....

Tak samo tutaj. Chłopaki z Bioredden, jeszcze się nawet nie odezwali na wieść o tym, że chciałabym z nimi grać. A ingame dostałam już zaproszenie od pewnej, większej Korporacji. Tutaj, pewnie wszystko pójdzie na luzie. Tam, już dostałam dyrektywy, co i jak powinnam mieć, do gry z nimi. (btw.  co nie znaczy, że porady co powinnam mieć są złe :D)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej