Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[UNDS] Unseen Nomads - main corp of EOS - PVP WH - Dyskusja

<< < (3/7) > >>

Jakub Trokowski:

--- Cytat: Koszyk w Sierpień 29, 2013, 23:38:05 ---No dobra to opowiedajcie . Co sie stało na AT z tym gosciem co to polecial solo najpierw na zero a potem szarżował na redów niczym Zawisza Czarny.

--- Koniec cytatu ---
* Jakub Trokowski rumieni sięAż poczułem się sławny - tak dawno to było, a centrala pamięta.

Poważniej:
 - logistyk zjebał,
 - U JELLY CUZ I WAS ON EVE TV !

Poważnie:
 - przed meczem nie mogłem się poruszyć z miejsca, dokąd nas GM przeniósł - zgaduję że nie zdjoł ze mnie swoich haxów. Informowałem o tym na localu aż do odliczania przed meczem, ale olano mnie,
 - w sytuacji na starcie meczu mogłem dobijać do przeciwnika, albo do swoich. Wg mnie wykonałem lepszą opcję.

--- Cytat: Dexx w Sierpień 30, 2013, 09:44:07 ---Może Jakub trochę przeszarżował :P

--- Koniec cytatu ---
"Przeszarżował" to wg mnie znaczy "poleciał na wroga tak, że nie miał przeciwnika przed sobą, a wszystkich miał za sobą" - tak nie zrobiłem. :P

Kobeyashi:
No właśnie chodziło mi o aktywność tylko i wyłącznie. Ilości killi nie brałem nawet pod uwagę.

--- Cytuj ---No i ja czekam Kobe, aż wrócisz do TSNK, coby sobie razem polatać znowu.
--- Koniec cytatu ---
Jak chłopaki już znajda nowy dom, to się wprowadzam tam razem z nimi ;]
Niestety znów doświadczenie pokazuje, ze korpy z EOS nie mieszkające razem w jednym WH, latają ze sobą od wielkiego dzwona.

--- Cytuj ---Aj czepiasz sie Kobe.
--- Koniec cytatu ---

Gdybym się czepiał, to bym zapytał, na jakiej podstawie Unseen Nomads to main corp of EOS ? Ale nie zapytam ;]

Dexx:

--- Cytat: Kobeyashi w Sierpień 30, 2013, 13:30:52 ---No właśnie chodziło mi o aktywność tylko i wyłącznie. Ilości killi nie brałem nawet pod uwagę.Jak chłopaki już znajda nowy dom, to się wprowadzam tam razem z nimi ;]

--- Koniec cytatu ---
Cieszy mnie bardzo, że wracasz, mam nadzieję, że po wakacjąch reszta chłopaków też wróci :)

--- Cytat: Kobeyashi w Sierpień 30, 2013, 13:30:52 ---Niestety znów doświadczenie pokazuje, ze korpy z EOS nie mieszkające razem w jednym WH, latają ze sobą od wielkiego dzwona.

--- Koniec cytatu ---

Nic nadzwyczajnego, jak idzie dobrze to idze dobrze :) Jak idzie gorzej to sie szuka możliwości żeby to poprawić.

--- Cytat: Kobeyashi w Sierpień 30, 2013, 13:30:52 ---Gdybym się czepiał, to bym zapytał, na jakiej podstawie Unseen Nomads to main corp of EOS ? Ale nie zapytam ;]

--- Koniec cytatu ---

http://evemaps.dotlan.net/alliance/Exiled_Ones/events

Patrz wpis pierwszy (od dołu), ale fakt Janik w temacie powinien napisać Executor Corp.

Janikra:

--- Cytat: Kobeyashi w Sierpień 30, 2013, 13:30:52 ---No właśnie chodziło mi o aktywność tylko i wyłącznie. Ilości killi nie brałem nawet pod uwagę.Jak chłopaki już znajda nowy dom, to się wprowadzam tam razem z nimi ;]
Niestety znów doświadczenie pokazuje, ze korpy z EOS nie mieszkające razem w jednym WH, latają ze sobą od wielkiego dzwona.

Gdybym się czepiał, to bym zapytał, na jakiej podstawie Unseen Nomads to main corp of EOS ? Ale nie zapytam ;]

--- Koniec cytatu ---

Lubie smerfow marudow co to zawsze tylko gadaja i nic z tego nie wynika. Kobe jesli masz jakis problem to TS znasz.
A jezeli juz chodzi o tego wielkiego dzwona to policzmy ile razy cos zorganizowalisie dla ally eeeee 0? Dla WH naszego yyy 0 choc czesc siedzi prawie 24h wiec czas by znalezli. Za to w marudzeniu wiedziecie prym, zreszta jak widac. Nie gadac tylko dzialac. A jezli chodzi o uszestnictwo w AT to 2 osoby w porywach 4 ktorym nawiasem mowiac dziekuje bo reszta to miala gleboko gdzies.
Aktywnosc byla jaka byla bo raz wakacje, dwa AT a 3 niektorzy pracuja, wiekszosc to rozumie ale jak widac nie wszyscy.
Teraz bedziecie mogli sie wykazac jacy to jestescie zajebisci. Jak zwykle czas pokaze.

A main corpem zawsze byl i bedzie bo od Nas sie zaczela historia EOS jako ally. Problem - zaloz swoje ally i buduj. Powodzenia.

Howk

Kobeyashi:

--- Cytuj ---Lubie smerfow marudow co to zawsze tylko gadaja i nic z tego nie wynika. Kobe jesli masz jakis problem to TS znasz.
A jezeli juz chodzi o tego wielkiego dzwona to policzmy ile razy cos zorganizowalisie dla ally eeeee 0? Dla WH naszego yyy 0 choc czesc siedzi prawie 24h wiec czas by znalezli. Za to w marudzeniu wiedziecie prym, zreszta jak widac. Nie gadac tylko dzialac. A jezli chodzi o uszestnictwo w AT to 2 osoby w porywach 4 ktorym nawiasem mowiac dziekuje bo reszta to miala gleboko gdzies.
Aktywnosc byla jaka byla bo raz wakacje, dwa AT a 3 niektorzy pracuja, wiekszosc to rozumie ale jak widac nie wszyscy.
Teraz bedziecie mogli sie wykazac jacy to jestescie zajebisci. Jak zwykle czas pokaze.

A main corpem zawsze byl i bedzie bo od Nas sie zaczela historia EOS jako ally. Problem - zaloz swoje ally i buduj. Powodzenia.

Howk
--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej