Eve Online > NoobGarten
Głupie pytanie....
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Rash'kan w Sierpień 22, 2013, 12:14:36 ---No, ale Ciebie widzę po prostu boli, że nie masz się czym pochwalić, okej rozumiem.
--- Koniec cytatu ---
Masz rację, nie umiem się pochwalić umiejętnością wklejania linków ;D
GlassCutter:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Sierpień 22, 2013, 12:19:51 ---Masz rację, nie umiem się pochwalić umiejętnością wklejania linków ;D
--- Koniec cytatu ---
Puszku, pozwolisz że coś Ci wyjaśnię. Dinozaur dostał odpowiedź? Dostał i to adekwatną do poziomu pytania. Wiesz, elementarna kultura na forum wymaga by szanować tych którzy poświęcą swój czas by twoją wypowiedź przeczytać i na nią odpowiedzieć. Zwyczajnie nóż się w kieszeni otwiera jak ktoś pyta o coś co można odszukać w 15 sek w googlach lub w 5min na forum! To samo dotyczy gramatyki, ortografii i składni, zasłanianie się papierami jest śmieszne i dziecinne.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: GlassCutter w Sierpień 22, 2013, 12:28:16 ---Puszku, pozwolisz że coś Ci wyjaśnię. Dinozaur dostał odpowiedź? Dostał i to adekwatną do poziomu pytania. Wiesz, elementarna kultura na forum wymaga by szanować tych którzy poświęcą swój czas by twoją wypowiedź przeczytać i na nią odpowiedzieć. Zwyczajnie nóż się w kieszeni otwiera jak ktoś pyta o coś co można odszukać w 15 sek w googlach lub w 5min na forum! To samo dotyczy gramatyki, ortografii i składni, zasłanianie się papierami jest śmieszne i dziecinne.
--- Koniec cytatu ---
Myślę że napisać te dwa zdania które skrobnąłem, zajęło mniej czasu niż zabawa w google i linkowanie :) I korona z głowy nie spadła, zaręczam :)
A co do ortografii itp, zgadzam sie w 200 procentach.
Dinozauriusz II Urwiryj:
To ja tylko serdecznie podziękuję za odpowiedź i obiecuję poprawę.
Co do ortografii i gramatyki - również popieram piętnowanie błędów!
Goomich:
--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 22, 2013, 12:04:11 ---Po co nawet męczyć google'a, skoro odpowiedzi są w oficjalnej Wiki Eve.
--- Koniec cytatu ---
Ryby, wędki, te sprawy.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej