Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Rentier - czy nalezy go kochac

<< < (16/17) > >>

Azbuga:
nie bierze nikt renty za systemy milicyjne - FW pozwala zarabiać nie robiąc loda dużym aliancom. Dlatego to niektórych boli :)

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Azbuga w Wrzesień 27, 2013, 20:11:40 ---nie bierze nikt renty za systemy milicyjne - FW pozwala zarabiać nie robiąc loda dużym aliancom. Dlatego to niektórych boli :)

--- Koniec cytatu ---
Czytałem  gdzieś kiedyś o gościach którzy w HIseku pobierali haracz za możliwość kopania w konkretnych systemach... dlaczego by nie zrobić tego z systemami milicyjnymi ?  :P

Filip Bonn:
Jest jeden problem , na terenach FW nikt nie kopie  ;)

Ptysiu:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Wrzesień 28, 2013, 08:46:03 ---Czytałem  gdzieś kiedyś o gościach którzy w HIseku pobierali haracz za możliwość kopania w konkretnych systemach... dlaczego by nie zrobić tego z systemami milicyjnymi ?  :P

--- Koniec cytatu ---

Nie zliczę razy, gdy ktoś mi oferował odstosunkowanie się ode mnie w zamian za haracz. Metoda na to jest banalna: polecieć do innego systemu z misją i wrócić za 15-20 minut. Delikwent w 9 przypadkach na 10 dawno się znudził i odleciał. W tym pozostałym przypadku... Cloak i wycieczka do kuchni po kawę.

MGGG:
Ja tam zarobiłem na 2-3 plexy na pobieraniu haraczu od kolesi chcących robić misje milicyjne. Skuteczność wyższa niż u Ptysia, ale to kwestia upierdliwosci i oraz znajmosci mechaniki gry przez ofiarę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej