Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Rentier - czy nalezy go kochac
Colonel:
--- Cytat: Pol Kent w Wrzesień 26, 2013, 17:14:34 ---Jesteś za stary na gry komputerowe. :P
W dodatku masz problemy z głową skoro Ci się nasze MO z Militią z pixeli miesza.
Jeśli SokoleOko Ci nie wyjaśnił to...uninstall EVE :P
--- Koniec cytatu ---
hehe, no pewnie masz racje...rozwine specjalnie dla ciebie moja mysl...
dawno, dawno temu, kiedy jezdzilo sie na Jarociny, gdzie byc moze i bywali znajomi twoich rodzicow...
policja byla Milicja...to znienawidzone narzedzie represji przygarnialo w swoje szeregi raczej 'ciemne jednostki'
o ktorych mowilo sie 8,5 ...czyli poziom wyksztalcenia = 8 klas podstawowki + pół roku jakiegoś tam przeszkolenia.
w tamtych czasach kazdy wiedzial ze milicjant = idiota
Pol Kent:
--- Cytat: Colonel w Wrzesień 26, 2013, 17:22:17 ---hehe, no pewnie masz racje...rozwine specjalnie dla ciebie moja mysl...
--- Koniec cytatu ---
Następnym razem nie rozwijaj. Bo albo niema co albo po prostu nie potrafisz.
--- Cytat: Colonel w Wrzesień 26, 2013, 17:22:17 ---dawno, dawno temu, kiedy jezdzilo sie na Jarociny
--- Koniec cytatu ---
Szkoda, że "jeździło się" a nie "jeździłeś" ale a błyskotliwej wypowiedzi widać, że znasz tamte czasu co najwyżej z opowieści rzeczonych rodziców.
No chyba, że przez "jeździło się" rozumiesz jeżdżenie jako ładunek w worach tatusia.
--- Cytat: Colonel w Wrzesień 26, 2013, 17:22:17 ---policja byla Milicja...to znienawidzone narzedzie represji przygarnialo w swoje szeregi raczej 'ciemne jednostki'
o ktorych mowilo sie 8,5 ...czyli poziom wyksztalcenia = 8 klas podstawowki + pół roku jakiegoś tam przeszkolenia.
w tamtych czasach każdy wiedział ze milicjant = idiota
--- Koniec cytatu ---
Mówiło się się jeszcze smerfy, niebiescy, MOśki, itd
Smiąlo się z tego że chodzą po 2...rozwinę specjalnie dla Ciebie - bo jeden umiał czytać a drugi pisać.
Albo po 4 też...rozwinę specjalnie dla Ciebie - bo jeden umiał czytać, drugi pisać, a pozostali dwaj eskortowali intelektualistów.
O tym też Ci rodzice opowiadali ? Bo sam wtedy kiedy była Milicja jeszcze babki z piasku robiłeś zapamiętale.
Tak czy inaczej nie mam pojęcia co ambitny wywód o MO ma do Militii w EVE.
Jeśli zasłyszane opowieści o MO powoduję, ze Ci się Militia w grze komputerowej źle kojarzy to jednak masz coś nie teges.
Kharim:
Milicja to mi sie z Miltisem kojarzy :P
Wysłane z mojego ZAX 1.2
Colonel:
--- Cytat: Pol Kent w Wrzesień 26, 2013, 17:56:40 ---Następnym razem nie rozwijaj. Bo albo niema co albo po prostu nie potrafisz.
Szkoda, że "jeździło się" a nie "jeździłeś" ale a błyskotliwej wypowiedzi widać, że znasz tamte czasu co najwyżej z opowieści rzeczonych rodziców.
No chyba, że przez "jeździło się" rozumiesz jeżdżenie jako ładunek w worach tatusia.
Mówiło się się jeszcze smerfy, niebiescy, MOśki, itd
Smiąlo się z tego że chodzą po 2...rozwinę specjalnie dla Ciebie - bo jeden umiał czytać a drugi pisać.
Albo po 4 też...rozwinę specjalnie dla Ciebie - bo jeden umiał czytać, drugi pisać, a pozostali dwaj eskortowali intelektualistów.
O tym też Ci rodzice opowiadali ? Bo sam wtedy kiedy była Milicja jeszcze babki z piasku robiłeś zapamiętale.
Tak czy inaczej nie mam pojęcia co ambitny wywód o MO ma do Militii w EVE.
Jeśli zasłyszane opowieści o MO powoduję, ze Ci się Militia w grze komputerowej źle kojarzy to jednak masz coś nie teges.
--- Koniec cytatu ---
[youtube]http://youtu.be/QEMzDfPJyH4[/youtube]
Anthar:
--- Cytat: Colonel w Wrzesień 26, 2013, 17:22:17 ---milicjant = idiota
--- Koniec cytatu ---
Przy poziomie zachowania/wyksztalcenia dzisiejszej mlodziezy chyba niewiele sie zmienilo.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej