Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Rentier - czy nalezy go kochac

<< < (9/17) > >>

GlassCutter:

--- Cytat: Oguras w Wrzesień 26, 2013, 01:19:36 ---Nie oszukujmy się, zarówno rentierzy jak i 'pvperzy' z nullsecowych korpów będących 'niezależnymi' sojusznikami w dużych aliansach są w 00 dla farmy. Renta wg mnie jest rozsądną ceną za możliwość mania wszystkich cta i innej masci blob-opów w pompie.
Rentier jak chce i tak może sobie polecieć na pvp; pvper często musi albo przynajmniej będzie miał takie ciśnienie.
Rentier stawia sprawę jasno: 'chcę farmy i mogę za to zapłacić'; 'pvper' mówi 'jestem wielkim pvperem w super pro aliansie' a potem jak w blobie gdzieś wisi, w srodku go gryzie że ticki nie lecą. :)

--- Koniec cytatu ---

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Oguras w Wrzesień 26, 2013, 01:19:36 ---Nie oszukujmy się, zarówno rentierzy jak i 'pvperzy' z nullsecowych korpów będących 'niezależnymi' sojusznikami w dużych aliansach są w 00 dla farmy. Renta wg mnie jest rozsądną ceną za możliwość mania wszystkich cta i innej masci blob-opów w pompie.
Rentier jak chce i tak może sobie polecieć na pvp; pvper często musi albo przynajmniej będzie miał takie ciśnienie.
Rentier stawia sprawę jasno: 'chcę farmy i mogę za to zapłacić'; 'pvper' mówi 'jestem wielkim pvperem w super pro aliansie' a potem jak w blobie gdzieś wisi, w srodku go gryzie że ticki nie lecą. :)

--- Koniec cytatu ---
I tym postem udowodniles, ze EVE to gra dla wszystkich - nawet najwiekszy nieogar, ktory totalnie nie kuma co sie wokol niego dzieje znajdzie tu miejsce dla siebie, moze sobie grac w swoim malym swiatku z glowa w dupie, nie wiedziec o co chodzi i jednoczesnie uwazac sie za alfe i omege i pisac dydaktyczne posty na forach :) To naprawde piekne, czekamy na wiecej...

Lt Rook:
wydrukowane, poszło w ramkę i na ścianę, dla potomności, zdjęcia będą później...

FITTIpalti:
Kat nie wiem o co ci chodzi przecież Oguras ma rację.
tak to wygląda i w C0venie i V0lcie i innych tego typu zdupy alliancach jest tak samo  :-\

Jabolex:
http://evenews24.com/2013/09/25/bobs-corner-a-nomadic-lifestyle/

Support Yourself
For new people the biggest challenge will be supporting yourself without having access to constant space to make isk in. it made myself very aware of what my assets were and what they were worth to me. It pushes you to think out of the box to provide income. this is a very healthy thing to do for PVP focused players. I looked at things to do that take relatively low amounts of cash to invest in. Faction Warfare and putting one of my non pvp capable pilots in to a renter alliance.

Po polsku (w skrócie):
Jestem w aliansie PvP NCDOT. Ale aby mieć kasę na zabawę w PvP mam alta w milicji i u rentierów.
Bo tak jest mi lepiej zabezpieczyć stały dopływ gotówki.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej