Eve Online > NoobGarten
Come to the dark side...
Dux:
--- Cytat: Dinozauriusz II Urwiryj w Sierpień 20, 2013, 09:57:05 ---A ta się przenieść klona do jakiejś klonowni w Venal? Wtedy pod-express+black frog i będę na miejscu :)
--- Koniec cytatu ---
Nie jestem pewien, czy przypadkiem nie wymaga to uprzedniego osobistego odwiedzenia takiej stacji z klonownią
SokoleOko:
Zdecydowanie wymaga.
Jedyną możliwością ustawienia sobie medicala zdalnie jest albo korzystanie ze stacji swojego korpa startowego (czyli Empire) lub wybranie stacji, w której Twój aktualny korp ma biuro (ale żeby je założyć, trzeba dolecieć do tej stacji).
A propos - Security Connections na V or GTFO.
Ptysiu:
Zupełnie teoretycznie logistykę dało by rady ogarnąć za pomocą blockade runnera z cloakiem. Tylko, że to rozwiązanie MOCNO teoretycznie, jako że można tak wpaść i w bluesecowe przestrzeni, nie mówiąc o sytuacji, gdzie znajdziesz się sam na definitywnie wrogim terenie i w razie wtopy tracisz ship warty ponad 300 mil (zakładając wariant t2 rigi, co nie jest wcale przesadą) + ładunek.
Tak na marginesie, dlaczego akurat na guristasów się uparłeś?
GlassCutter:
--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 20, 2013, 09:07:13 ---2. Dolot na miejsce będzie bardzo trudy - albo przez M-O w Tribute, albo przez EC- w Pure Blind. To dwa permakampione systemy w Eve. Oczekuj 20 ludzi na gejcie - głównie idiotów z peciarskich aliansów CFC, dla których kampienie tych gejtów to jedyne PvP jakie znają. Gejty będą pokryte bańkami, ostatnio zdarzyło mi się, że mój "ping" 300 km od M-O był w... bańce.
--- Koniec cytatu ---
Jita -> Osmeden -> Maut -> Mantenault -> MQH-MY i potem przez puste 0.0 aż do Venal.
Dinozauriusz II Urwiryj:
--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 20, 2013, 10:18:17 ---
A propos - Security Connections na V or GTFO.
--- Koniec cytatu ---
A to cenna uwaga, dzięki.
--- Cytat: Ptysiu w Sierpień 20, 2013, 10:29:52 ---
(...) dlaczego akurat na guristasów się uparłeś?
--- Koniec cytatu ---
Bo Worm, Gila i Rattlesnake :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej