Eve Online > NoobGarten

Come to the dark side...

<< < (9/14) > >>

Colonel:

--- Cytat: zeben74 w Sierpień 21, 2013, 14:11:06 ---Zadam jedno z podstawowych pytań dla pirata - czym latać ?? ( mysle aby altem pobawic sie chwile w ten jakze zajmujacy kawałek chleba >:D )
Moze Colonel rzuci paroma klasami statków i fitami a zobacze czy moj alt miesci sie w widełkach , szkoda ze kanał rekrutacyjny voodoo jest ciagle pusty bo mam pare pytań  :)

--- Koniec cytatu ---

gdybys mial pytania to bys umial je zadac,
trzeba bylo pisac, kanal mruga, otwieram i odpowiadam,
jesli nie, to jest convo lub mail w grze.
Przy tym stopniu zdecydowania/ogarniecia to piractwo bedzie bardzo ciezkim kawalkiem chleba :)
szczegolnie jesli wybierzesz na robote iscie pirackie maszyny polecane we wczesniejszych postach...

odwolujac sie do nazwy topiku, dam ci rade...
' żaden Jedi nie kupil swojego lajtsejbra na eBayu, musial skonstruowac go sam! '
jesli wiesz czemu ma sluzyc twoj statek, to zrob mu taki fit zeby spelnil swoje zadanie...
owszem 'pukaj' po porady, ale nie tu, masz 'convo / kanal / evemail'

saluto/

Dinozauriusz II Urwiryj:
Lot do Venal przebiegł pomyślnie... po drodze spotkałem tylko jednego Bestowera. Teraz tylko 2j do najbliższej klonowni i zamówienie z Black Froga a potem to już tylko nie dać się zabić :)

[BWTF] Xapitan Bomba:
Z pamietnka pirata w Venal - dzis zrobilem 20 misji lvl 4 i nie spadlem... Yarrr! Jestem zly pirat 0.0

Dinozauriusz II Urwiryj:
Przyznaj się, po prostu mi zazdrościsz  >:D

[BWTF] Xapitan Bomba:
Tak dino zazdroszcze ci hartu ducha i radości z bycia złym piratem :P Yarr!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej