Eve Online > NoobGarten
Come to the dark side...
zeben74:
Daj spokój te pytanie ma podwójne dno :P
GlassCutter:
--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 21, 2013, 14:33:44 ---Ludzie, piractwo to nie jest robienie misji dla piratów. Ani nawet latanie po 0.0.
Jak będzie tak pisać, to Colonel dostanie zawału i będziecie mieć go na sumieniu ;)
--- Koniec cytatu ---
Col niech się cieszy że we frakcjach pirackich nie ma czegoś na kształt milicji. To by się dopiero true piratów narobiło lol :D
Dux:
--- Cytat: zeben74 w Sierpień 21, 2013, 14:11:06 ---Zadam jedno z podstawowych pytań dla pirata - czym latać ??
--- Koniec cytatu ---
Najlepszejszymym statkiem pirackim jest cynabal.
Tak wiem, jestem fanboyem :P
Egzarcha:
Mam dziwne wrażenie, że Twój wylot zakończy się rozczarowaniem i rosnącym zniechęceniem do gry.
Znajdz sobie jakiś mły, aktywny korp, z członkami którego będzie Ci sie dobrze latało. Poznasz grę, podskilujesz, znajdziesz swoją niszę. Z tego co czytam, chcesz latać solo. Nie na tym polega MMO. Znaczy może. Ale wtedy, bez żadnej złosliwości, polecał bym Ci grę o nazwie "X3". Single player jest tam zdecydowanie ciekawszy. A community sądzę, że nie mniejsze niż to w EvE.
Zakładanie drugiego konto, nim zdobędziesz stałe źródło sensownego dochodu, zrobi z Ciebie niewolnika farmienia. Na same plexy będziesz musiał zarobić 1,1b co miesiąc. A przeciesz potrzebujesz jeszcze kasę na statki, fity, książki czy choćby poduszkę finansową. Spokojnie, nie spiesz się z tym.
Theronth:
--- Cytat: Dux w Sierpień 21, 2013, 15:01:42 ---Najlepszejszymym statkiem pirackim jest cynabal.
Tak wiem, jestem fanboyem :P
--- Koniec cytatu ---
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej