Eve Online > NoobGarten

Come to the dark side...

<< < (7/14) > >>

Zsur1aM:

--- Cytat: Dinozauriusz II Urwiryj w Sierpień 20, 2013, 13:25:21 ---Panooooooooooooowie.... jak już łapiecie za słówka to chociaż róbcie to tak żeby to miało ręce i nogi:

Wiadomo, że nie zostanę podłym mordercą w Condorze z 100.000 SP...

--- Koniec cytatu ---

To tak nie dziala, chcesz cos robic to lec i rob to, TBH SP nie maja tutaj zadnego znaczenia, po prostu wraz z skillami wzrasta Ci wachlarz mozliwosci. Najpodlejsi mordecy zaczynali w condorach z 100k SP  :P

Dinozauriusz II Urwiryj:
No właśnie będę leciał i robił. Chciałem tylko podpytać o wskazówki, które dostałem i dzięki Wam za nie.
Co do znaczenia SP - no muszę móc jakoś zafitować tego Condora/Kestrela, dlatego alt jest na razie w "hodowli" w Jita - planowany wylot koło piątku :)

Dux:

--- Cytat: Dinozauriusz II Urwiryj w Sierpień 21, 2013, 11:00:55 ---No właśnie będę leciał i robił. Chciałem tylko podpytać o wskazówki, które dostałem i dzięki Wam za nie.
Co do znaczenia SP - no muszę móc jakoś zafitować tego Condora/Kestrela, dlatego alt jest na razie w "hodowli" w Jita - planowany wylot koło piątku :)

--- Koniec cytatu ---

Będziesz sie tak chwalił terminem wylotu, to pandemiki zrobią na Ciebie kampe w superach po drodze :P

zeben74:
Zadam jedno z podstawowych pytań dla pirata - czym latać ?? ( mysle aby altem pobawic sie chwile w ten jakze zajmujacy kawałek chleba >:D )
Moze Colonel rzuci paroma klasami statków i fitami a zobacze czy moj alt miesci sie w widełkach , szkoda ze kanał rekrutacyjny voodoo jest ciagle pusty bo mam pare pytań  :)

SokoleOko:
Ludzie, piractwo to nie jest robienie misji dla piratów. Ani nawet latanie po 0.0.

Jak będzie tak pisać, to Colonel dostanie zawału i będziecie mieć go na sumieniu ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej