Eve Online > NoobGarten
Come to the dark side...
GlassCutter:
Teraz próbujesz się zasłaniać brakiem SP na alcie, a za pół roku o ile tam wytrwasz wymyślisz coś nowego, bo alt będzie sie specjalizował w pve i odczujesz nagłą potrzebę mieć chara do pvp w 0.0. Nie idź tą drogą, bierz maina i leć, gad demet. Masz obawy stracić na kampie (której i tak nie zobaczysz lecąc trasą którą Ci podałem) statek i poda warte łącznie 10min pracy w drukarni isków zwanej milicją? Sorry ale tak to wygląda.
Dux:
--- Cytat: Dinozauriusz II Urwiryj w Sierpień 20, 2013, 13:25:21 ---Panooooooooooooowie.... jak już łapiecie za słówka to chociaż róbcie to tak żeby to miało ręce i nogi:
Wiadomo, że nie zostanę podłym mordercą w Condorze z 100.000 SP...
--- Koniec cytatu ---
Nadal nie wiemy jak chcesz wyrosnąć na oprycha, który ma -10, i wtedy zacząć latać pvp, klepiąc wcześniej krzyżyki, ba nawet strzelając od czasu do czasu do kogoś, ale w 0.0 :P
Colonel:
--- Cytat: Dux w Sierpień 20, 2013, 13:41:42 ---Nadal nie wiemy jak chcesz wyrosnąć na oprycha, który ma -10, i wtedy zacząć latać pvp, klepiąc wcześniej krzyżyki, ba nawet strzelając od czasu do czasu do kogoś, ale w 0.0 :P
--- Koniec cytatu ---
+1
--- Cytat: GlassCutter w Sierpień 20, 2013, 12:43:14 ---
--- Koniec cytatu ---
+1
Kolego 'Dinozauriusz II Urwiryj'
static facepalm przeszedl mi po kilku godzinach i dopiero teraz moge cos napisac
... sam sobie zaprzeczasz,
w milicji nie jest fajnie, potem jest fajnie i znalazlo by sie jeszcze troche wiecej 'grymasow'
Wielu przedmowcow glaszcze cie po dupci w twojej 'odyseji przez misje do piractwa'
..wybacz, ale jak bedziesz sie tak sam ze soba pierdolil jak babcia z łobuzem to nic z ciebie nie wyrosnie...
ani zlego ani strasznego...
w noobgarten masz poradnik, uzyj go, rusz glowa, rusz dupe i do dziela
to nie wymaga nie wiadomo jakiego zaplecza, to wymaga myslenia i chęci
poczatki beda trudne i w dupe zbierzesz ale to da nauke ktora zaprocentuje...
jest jeszcze opcja ze zwyczajnie ci sie pojecia popierdolily i chciales wstapic na przyklad...do c0venu...
Filip Bonn:
Dajcie spokój , fajny temat ja też się trochę dowiedziałem o tym i owym.
Alice9:
bycie piratem to raczej dla kogoś kto nie ma pomysłu czy też gardzi wszelkimi aspektami gry poza tzw. wisienką na torcie czyli zarzynaniem nie przygotowanych do pvp farmerów a juz kompletnie nie wyobrażam sobie sytuacji w której pirat jest kiepsko wyskilowany... to co z niego za pirat - chyba raczej ofiara :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej