Eve Online > NoobGarten

Come to the dark side...

<< < (5/14) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Centurion w Sierpień 20, 2013, 11:11:49 ---To już lepiej poszukaj w googlach do jakiego corpa trzeba mieć standa żeby guristasowego epic-arca wziąć ;)
Z tego co pamiętam w caldari to jakiś okrutny corp od wożenia paczek - na trial koncie możesz sobie tego standa spokojnie ciułać.

--- Koniec cytatu ---

Na bank robiłem misje Combat tutaj -> http://evemaps.dotlan.net/npc/Ytiri Wystarczy wbić standa do 3.0, bo agenci startowi pirackich Epic Arców są właśnie L3.

EDIT:

Jak chcesz trzymać maina w milicji, a na alcie mieć dodatkowe źródło dochodu, to o wiele sensowniejszym wyjściem jest wyskillowanie logistyka na alcie i dołączenie do ekipy rżnącej Incursje w hisecu. Kasa porównywalna jak nie większa, zero ryzyka, nawet więcej funu (teamplay plus pilot logistyka raczej się nie nudzi).

Dinozauriusz II Urwiryj:
Nie! Chcę być złym piratem z najgłębszych czeluści null-seca i już!! <tupnięcie>

GlassCutter:

--- Cytat: Dinozauriusz II Urwiryj w Sierpień 20, 2013, 12:38:27 ---Chcę być złym piratem z najgłębszych czeluści null-seca i już!! <tupnięcie>

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Dinozauriusz II Urwiryj w Sierpień 20, 2013, 08:46:19 ---Tam zamierzam farmić misje celem zbierania głównie LP

--- Koniec cytatu ---

SokoleOko:

Dinozauriusz II Urwiryj:
Panooooooooooooowie.... jak już łapiecie za słówka to chociaż róbcie to tak żeby to miało ręce i nogi:

--- Cytat: Dinozauriusz II Urwiryj w Sierpień 20, 2013, 08:46:19 ---Jak alt wyrośnie na wstrętnego oprycha z sec. statusem -10.0 to pomyślimy o pvp i ransomowaniu shipów

--- Koniec cytatu ---

Wiadomo, że nie zostanę podłym mordercą w Condorze z 100.000 SP...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej