Eve Online > NoobGarten

Come to the dark side...

<< < (3/14) > >>

Centurion:
a tu akurat sokole pitoli, na 4 w zupełności starcza

SokoleOko:

--- Cytat: Ptysiu w Sierpień 20, 2013, 10:29:52 ---Zupełnie teoretycznie logistykę dało by rady ogarnąć za pomocą blockade runnera z cloakiem.

--- Koniec cytatu ---

Biorąc pod uwagę, że będziesz wywozić tagi, salvage a z LP shopu - implanty czy BPC, ilość cargo nie ma znaczenia. O wiele lepsze będzie Tengu z cloakiem i nullifierem, bo blockade runner może zawsze wpaść w bańkę. Sam to ćwiczyłem w Curse.

Tengu to "swiss army knife" - robi za transport, zrobi misje i pozbiera po misji (tactory/salvagery). Subsystemy mieszczą się w cargo idealnie :)

GlassCutter - bardzo cenna uwaga.

--- Cytat: Centurion w Sierpień 20, 2013, 10:39:21 ---a tu akurat sokole pitoli, na 4 w zupełności starcza

--- Koniec cytatu ---

Zarabiasz na LP, więc chcesz mieć jak najwięcej LP - proste.

Centurion:
@Sokół

no ale bez przesady, najpierw tengu, missile, itd... security connection na 5 na samiutkim końcu, jak już masz całą resztę. A nawet wtedy można olać jak się woli np covert cyno wyskilować na alcie. Różnica między 4 a 5 jest tak mała że nadrabia się to robiąc 1 misję więcej w tygodniu. :P No chyba, że no-life i blitzuje misje 24/7

Dinozauriusz II Urwiryj:
Panowie, ten alt ma polecieć do null'a najdalej za tydzień, będąc jeszcze trial-kontem. To znaczy, że ani cloacka, ani Tengu na nim nie wyskilluję :)
Pozostanie mi przenieść klona na granicę low-sec'a i testować gate Ibisem aż trafię na no-camp-time, a dalej to już pozostanie mi liczyć na szczęście aż do Venal.

SokoleOko:
No, ale co chcesz tam robić altem, który nawet nie zrobi misji L1? LOL Wbijanie standa do L4 w normalnych warunkach (czyli najpierw AF-ką, a potem Tengu) zajmie Ci 2-3 dni startując od zera.

Na miejscu nie kupisz żadnych skillbooków, gdybyś o tym nie pomyślał.

Chyba sensowniej poświęcić 4-5 miesięcy na wyskillowanie Tengu (po drodze jakiegoś Hawka), w międzyczasie robiąc sobie jakieś misje nie rujnujące standa do Guristas czy Angeli, żeby na siebie char zarobił i tyle.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej