Moderowałem kilka forów o róznych grach i u mnie dostałbyś już kopa na ławeczkę przemyśleń na 3 do 7 dni za złamanie regulaminu tego forum. Zapoznaj sie z jego punktem 4. Wrzucasz swoją pianę w pytania od nooba i zachowujesz sie jak spamer i jeszcze pouczasz innych na temat net-etykiety. Jak Ci przeszkadza aktywność Dino (koleś od maja założył 10 tematów w noobgarden, czyli 25 proc. wszystkich, a nie 30 czy nawet 30 proc.) to uzyj magicznego przycisku i poskarż się moderatorom/adminom. Nie ty tu jesteś sędzią i katem, ale np. Doom.
Co do googla, to moze koleś nie zna angielskiego i dlatego pyta sie na prawo i lewo o wszystko. Wpadłeś na taki pomysł?
Po pierwsze na szczęście nie jesteś adminem, moderatorem, więc brzmisz jak frustrat mówiący co by zrobił na miejscu policji w naszym kraju.
Jak spamer zachowujesz się również Ty, tworząc sobie tutaj dyskusje i circle jerk z kolegą o tej samej fobii
Nie jestem sędzią i katem, ale na pewno Ty nie zabronisz mi napisać co sądzę na temat zakładania takich tematów i wykłócania się z odpowiadającymi.
A jeżeli chodzi o bicie piany, no to nie ja tutaj mam z tym problem, widocznie dla Ciebie każda krytyka to oznaka agresji.
Mimo wszystko, czasami nawet kilka zdań napisane prosto i łopatologicznie, bywa bardziej pomocne niż kilka stron "fachowych" wygooglowanych porad.
Dlatego też w temacie gdzie zalinkowałem google, napisałem, że rozumiem pytania, gdy odpowiedź jest niejasna, albo trudno ją znaleźć.
Timery aggro wypadają jako pierwszy wynik i są wytlumaczone bardzo zwięźle.
EDIT: Apropo angielskiego, jeżeli używa angielskich zwrotów w swoich wypowiedziach to chyba go zna przynajmniej na tyle, zeby przeczytac stronę napisaną encyklopedycznie, prawda?