Eve Online > NoobGarten

Tags

<< < (4/4)

SokoleOko:
Pytanie czy w ogóle takie NPC dropią tagi i jakie jeszcze. Ale generalnie wygląda mi to na sięganie prawą ręką do lewego ucha.

GlassCutter:

--- Cytat: Herezja w Sierpień 19, 2013, 10:33:47 ---Spłynie zanim Mu agro zejdzie.

--- Koniec cytatu ---
Mylisz się, nie masz agresji, masz zwykłe agro do korpa.

--- Cytat: Dinozauriusz II Urwiryj w Sierpień 19, 2013, 10:50:51 ---Co zatem polecasz?

--- Koniec cytatu ---
Kupić tagi na markecie ;)

--- Cytat: Dinozauriusz II Urwiryj w Sierpień 19, 2013, 10:50:51 ---Da się w ogóle to robić solo? Jak najlepiej?

--- Koniec cytatu ---
Moje doświadczenie z tym tematem to 15min testów na sisi. Nie sprawdzałem ile eccm pozwoli to w miarę komfortowo robić to solo o ile w ogóle one coś dają.

Dinozauriusz II Urwiryj:

--- Cytat: GlassCutter w Sierpień 19, 2013, 11:12:31 ---
Kupić tagi na markecie ;)

--- Koniec cytatu ---

No cała idea polega na tym, żeby za nie nie płacić... taki np. Caldari Navy Invul nie jest już taki atrakcyjny jak  trzeba wydać na tagi tyle ile sam invul kosztuje na markecie.

SokoleOko:
Dlatego tagi to żadna magia - jak już będziesz je miał w ręku, to prawdopodobnie korzystniej będzie je po prostu sprzedać.

W ogóle tagi są tylko i wyłącznie odpowiednikiem bounty concordu za zabijanie NPC należących do czterech frakcji Empire. Z punktu widzenia całej gry to, że takie NPC dropią tagi służy ograniczaniu inflacji - bo bounty Concordu płacone za piratów (raty)  wytwarza ISK z niczego.

Theronth:

--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 19, 2013, 11:11:12 ---Pytanie czy w ogóle takie NPC dropią tagi i jakie jeszcze. Ale generalnie wygląda mi to na sięganie prawą ręką do lewego ucha.

--- Koniec cytatu ---
NPC Empire Navy i Police nie dropią tagów, wraki są puste/1x Scrap Metal.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej