Eve Online > NoobGarten

Faction shipy

<< < (15/16) > >>

VonBeerpuszken:

--- Cytat: MGGG w Sierpień 29, 2013, 15:06:20 ---Świetne podejście. Jeszcze nieco więcej takiego sosu zajebistości i na forum zostanie puszek z sokole i jego padawanem Rash'kan.

--- Koniec cytatu ---
Momento, momento... mój wpis był krytykanctwem podejścia co niektórych, raz sie krytykuje nooba że pyta, innym razem broni tegoż samego nooba. Zauważ może łaskawie, że w zalinkowanym temacie napisałem dokładnie to co Sokole i zostałem skrytykowany.
Dlatego napisałem tez że zasada jest płynna, wszystko zależy czy dany noob łyka wszystko bezkrytycznie, czy próbuje się dowiedzieć czy jego przemyślenia i pomysły maja jakis sens dyskutując z "wyjadaczami"

MGGG:
Pieje do twojej aktywności na forum, nie do tresci twoich wpisów  :P

VonBeerpuszken:

--- Cytat: MGGG w Sierpień 29, 2013, 15:16:28 ---Pieje do twojej aktywności na forum, nie do tresci twoich wpisów  :P

--- Koniec cytatu ---
Taka praca  :P Wole to niż se palnąć w łeb ze sprężynki od długopisu z nudów  ;D

Rash'kan:

--- Cytat: MGGG w Sierpień 29, 2013, 15:06:20 ---Świetne podejście. Jeszcze nieco więcej takiego sosu zajebistości i na forum zostanie puszek z sokole i jego padawanem Rash'kan. Wtedy tematy w noobgarden będą furczały aż miło.

Noobgarden to temat dla noobów, a jak wiadomo noob to noob i uczy sie ciężko i z oporami. Pro-osłów nikt nie zmusza do zaglądanie tutaj. Jest tyle innych, atrakcyjnych, ciekawych i poruszających wpisów, które pojawią się co dzien na forum w innych działach, ze na pewno znajdą sobie zajęcie gdzie indziej.

--- Koniec cytatu ---

Czyli rozumiem, że jakakolwiek "netykieta" przestaje obowiązywać w temacie noobgarten?
I Twoim zdaniem nie ma absolutnie nic złego w zakładaniu 30 tematów i pytaniu o rzeczy, które wypadają w google jako pierwszy wynik?
Nie wiem czy korzystałeś kiedyś z jakiegoś innego forum, ale zazwyczaj oprócz odsyłania do google, za każdym razem, gdy ktoś powtarza pytanie już zadane odsyła się go do wyszukiwarki na forum.
Tutaj większość odpowiedz można znaleźć po prostu przeglądając noobgarten bo stron jest niewiele tzn było, bo nową kulturą widzę staje się wspieranie użytkownika który zakłada 40 tematów, pytając nierzadko o rzeczy w stylu "jak działa aggro timer", a potem dyskutując z ludźmi mu odpowiadającymi, że "nie, nie może tak być, wcale tak nie działa".

I w imię czego, w imię Twojej i Pusia wyimaginowanej nienawiści?
Niczym to sie nie różni od Sokoła fobii na punkcie Provi tbh.

Dinozauriusz II Urwiryj:

--- Cytat: Rash'kan w Sierpień 29, 2013, 16:17:39 ---Twojej i Pusia wyimaginowanej nienawiści?

--- Koniec cytatu ---

Rash... jak na razie to nienawiść bije od Ciebie niczym tęcza od Troskliwego Misia a Sokole i Puszek starają się być pomocni.

Jak Ci się nie podobają moje pytania to na nie nie odpowiadaj. a najlepiej nie zaglądaj do wątków

Dziękuję wszystkim, którym się chciało.

EOT. o/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej