Eve Online > NoobGarten
Faction shipy
Dinozauriusz II Urwiryj:
--- Cytat: Colonel w Sierpień 28, 2013, 20:58:10 ---nie pytaj bo i tak nie zrozumiesz tylko chłoń
--- Koniec cytatu ---
No sorry, tak to na pewno nie działa...
Jakbyś jeszcze nie zauważył to kwestia fitowania DD'a wyjaśniła się już dawno a cała dyskusja zeszła na ręczne latanie frytkami.
SokoleOko:
Mimo wszystko to jest "noobgarten" i dopuszczalne są KAŻDE pytania, prawda?
VonBeerpuszken:
--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 29, 2013, 08:54:05 ---Mimo wszystko to jest "noobgarten" i dopuszczalne są KAŻDE pytania, prawda?
--- Koniec cytatu ---
http://eve-centrala.com.pl/index.php?topic=12357.0
zasada chyba jest dość płynna
Rash'kan:
--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 29, 2013, 08:54:05 ---Mimo wszystko to jest "noobgarten" i dopuszczalne są KAŻDE pytania, prawda?
--- Koniec cytatu ---
Może i tak, ale skoro zadajesz pytanie to odpowiadający raczej oczekuje przyjęcia odpowiedzi, a nie odzywek w stylu "eee pierdolisz, pokaż mi jak to robisz" albo "eee ja w low secu to robiłem inaczej" lub "stfu and gtfo".
Poza tym tak jak w temacie, który zalinkował Pusio, niekorzystanie z google i pisanie bazyliona postów na każdy możliwy temat to zwyczajne marnowanie czasu odpowiadających.
MGGG:
Świetne podejście. Jeszcze nieco więcej takiego sosu zajebistości i na forum zostanie puszek z sokole i jego padawanem Rash'kan. Wtedy tematy w noobgarden będą furczały aż miło.
Noobgarden to temat dla noobów, a jak wiadomo noob to noob i uczy sie ciężko i z oporami. Pro-osłów nikt nie zmusza do zaglądanie tutaj. Jest tyle innych, atrakcyjnych, ciekawych i poruszających wpisów, które pojawią się co dzien na forum w innych działach, ze na pewno znajdą sobie zajęcie gdzie indziej.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej