Eve Online > NoobGarten

Faction shipy

<< < (13/16) > >>

GlassCutter:
Meh kwestia gustu. Fity nie są zero-jedynkowe, fity są pełne odcieni szarości, są odbiciem duszy pilota :D

SokoleOko:

--- Cytat: FITTIpalti w Sierpień 28, 2013, 11:57:51 ---Sokole tego nie ogarnia, sam widziałem jak głupio spadł pimp Cyna bo nie ogarniał.

--- Koniec cytatu ---

Trolluj z sensem... co widziałeś? Link?

To, że mnie 4 Tornado rąbnęły wiosną na salwę na undocku?

FITTIpalti:
No chyba że w lolseku w mlicji gdzie wpadają na ciebie cele na sajcie.
W 0.0 przeważnie wszyscy od ciebie uciekają i trzeba zapierdalać żeby kogoś złapać.

Ale w sumie ja sie nie znam, nie bierz moich rad poważnie.

Lanca:

--- Cytat: Dinozauriusz II Urwiryj w Sierpień 28, 2013, 12:01:26 ---Uważam, że problematyczne jest utrzymanie się w tym marginesie przy manualnym lataniu z prędkością 4km/s.

--- Koniec cytatu ---

Przy takiej prędkości wylecieć z marginesu można w bardzo krótkim czasie, to prawda (jak nie ogarniesz). Ale chodzi zwyczajnie o to, że przy obserwacji swojej prędkości i odległości do celu, możesz do tego marginesu bardzo szybko wrócić. To działa w obie strony :) Skilluj battle awareness na V.

Colonel:
Nie mam pojecia skad ludzie biora pałer na tlumaczenie ci czego kolwiek kolego ' Dinozauriusz II Urwiryj '
bije od ciebie ignorancja na 14.3 AU
Jesli chcesz sensownych i zrozumialych dyskusji,
to :
otworz umysl i chlon wszechwiedze,
powstrzymuj odruchy wymiotne,
nie pytaj bo i tak nie zrozumiesz tylko chłoń,
i nic sie nie boj ...za pare lat zaczniesz ogarniac,
wtedy odpowiesz sobie sam :]

narazie, wszelka dyskusja z toba przypomina kiepski troll albo tlumaczenie kozie dlaczego nie wpierdala sie paszportu dziadka Ahmeda

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej