Eve Online > NoobGarten
Faction shipy
Rash'kan:
--- Cytat: Dinozauriusz II Urwiryj w Sierpień 28, 2013, 11:21:45 ---Mówię GTFO ludziom, którzy nie mają nic mądrego do powiedzenia i tylko zaśmiecają mi wątek nie przekazując żadnej wiedzy (nawet jeśli są lepsi - tego im nie odmawiam).
Co do keep at range - pokaż mi jak manualnie utrzymujesz zerowy (albo bliski zera) transversal na granicy swojego fallofa statkiem, który robi 4km/s, na prawdę chcę to zobaczyć.
--- Koniec cytatu ---
*naprawdę.
Jakby mi fraps działał tak jak powinien to chętnie bym to zrobił :D
No, ale w takim razie zostańmy przy tym, że wiesz lepiej.
FITTIpalti:
mapryl
Sokole tego nie ogarnia, sam widziałem jak głupio spadł pimp Cyna bo nie ogarniał.
Ale na centrali zawsze można poświecić przykładem... jak to mówią papier wszystko przyjmie.
Daredewilem na railach nie lata się na AB...
GlassCutter:
--- Cytat: mapryl w Sierpień 28, 2013, 11:14:47 ---Ale nie bardzie widzę manerwrowanie frytkami gdy na liczniku jest 4000-5000 m/s a granica błędu wynosi +/- 3km czyli jak łatwo policzyć te 6km marginesu rozpędzoną wściękłą >:D frtką pokonuje się w sekundę.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Dinozauriusz II Urwiryj w Sierpień 28, 2013, 11:21:45 ---Co do keep at range - pokaż mi jak manualnie utrzymujesz zerowy (albo bliski zera) transversal na granicy swojego fallofa statkiem, który robi 4km/s, na prawdę chcę to zobaczyć.
--- Koniec cytatu ---
Wy naprawdę uważacie że te 6km marginesu to problem dla dd?
Rash'kan:
--- Cytat: FITTIpalti w Sierpień 28, 2013, 11:57:51 ---Daredewilem na railach nie lata się na AB...
--- Koniec cytatu ---
To akurat bzdura ;)
Dinozauriusz II Urwiryj:
--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 28, 2013, 11:06:37 ---cel zwebowany na 90% stoi w miejscu. Dlatego właśnie ludzie fitują AB na Daredevile.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: FITTIpalti w Sierpień 28, 2013, 11:57:51 ---Daredewilem na railach nie lata się na AB...
--- Koniec cytatu ---
I bądź tu człowieku mądry....
FITTIpalti - słowo uzasadnienia?
--- Cytat: GlassCutter w Sierpień 28, 2013, 12:00:25 ---Wy naprawdę uważacie że te 6km marginesu to problem dla dd?
--- Koniec cytatu ---
Uważam, że problematyczne jest utrzymanie się w tym marginesie przy manualnym lataniu z prędkością 4km/s.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej