Eve Online > NoobGarten
Faction shipy
Dinozauriusz II Urwiryj:
--- Cytat: Mona X w Sierpień 28, 2013, 07:44:36 ---Tego stracisz minutę po spotkaniu kogoś na lokalu
--- Koniec cytatu ---
Dlaczego?
Goomich:
Bo nie masz doświadczenia.
Jak kogoś spotkasz, to dostaniesz takiej adrenaliny, że ci będzie uszami wypływać.
A w tym czasie przeciwnik cię zamorduje.
Dinozauriusz II Urwiryj:
aha
GlassCutter:
--- Cytat: Dinozauriusz II Urwiryj w Sierpień 28, 2013, 01:33:05 ---No sorry... inaczej cap wystarcza na 1 min....
--- Koniec cytatu ---
Dlaczego? Chcesz mi powiedzieć że w milicji kite shipami nazywa się szit który w obsłudze wymaga jedynie kliknięcia orbity, włączenia mwd i działek? Gdybyś zapoznał się z fitami na jakich latają "dorośli" to byś zobaczył że mało który nano/kite (nazywaj to jak chcesz) może latać na mwd dłużej niż minutę z groszami. Teraz wydłużają ten czas hacom, ale to już oznaka nowych czasów, gdzie wszystko musi być uproszczone, bo najwyraźniej nowi gracze wychowani w tym dziwnym środowisku zwanym milicją oczekują że ich statki będą latać perma mwd.
SokoleOko:
Na jego etapie wierzyłem w potęgę Stabbera Fleet Issue z frakcyjnym webem i jakimś uber tankiem armorowym + set... low grade Halo. Miał być, k....., "I win button".
W sumie to nawet wygrałem tym jakąś walkę vs. Thorax i Thrasher, ale generalnie dwa egzemplarze spadły mi bardzo szybko i otrzeźwiałem :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej