Eve Online > NoobGarten
Faction shipy
Colonel:
--- Cytat: Theronth w Sierpień 15, 2013, 00:20:55 ---Prawie.
--- Koniec cytatu ---
retard ma mnie za prawie retarda...no i ok
proponowalbym jednak, zebys zaczal pisac na tym forum o tym, o czym masz pojecie...
na przyklad bicie sleepersow, bo poki co mnostwo twoich koloryzujacych kazda sytuacje porad
doprowadza do wytrzeszczu u przecietnego/nowego centralowicza
...a samo forum dzieki mnogosci twoich tęczowych "porad" zaczyna przypominac "***przebisniegi" na polskich chodnikach po zimie
***te co pieski zostawiaja :)
[gdybys nie załapał, tak jak ostatnio ci sie to nie udalo]
EOT
Theronth:
--- Cytat: Colonel w Sierpień 15, 2013, 06:58:25 ---retard ma mnie za prawie retarda...no i ok
proponowalbym jednak, zebys zaczal pisac na tym forum o tym, o czym masz pojecie...
na przyklad bicie sleepersow, bo poki co mnostwo twoich koloryzujacych kazda sytuacje porad
doprowadza do wytrzeszczu u przecietnego/nowego centralowicza
...a samo forum dzieki mnogosci twoich tęczowych "porad" zaczyna przypominac "***przebisniegi" na polskich chodnikach po zimie
***te co pieski zostawiaja :)
[gdybys nie załapał, tak jak ostatnio ci sie to nie udalo]
EOT
--- Koniec cytatu ---
Col, mówiłem ci już, że nie dzielę twojej miłości do fekaliów i że noobgarten to nie najlepsze miejsce, żeby się nią dzielić z innymi.
O bicie sleeperów zapytaj chłopców z ASH, oni już ci powiedzą jak oczyścić gravy z fregat. Ja mam te kilkaset killi złapanych w DD, Ranisie i innych fregatach o których mogę pisać co mi się podoba, bo je mam udokumentowane. Wracaj do 'ransomowania' członków University of Caile na paskach, w końcu w tym podobno jesteś najlepszy.
Dinozauriusz II Urwiryj:
--- Cytat: GlassCutter w Sierpień 14, 2013, 20:51:40 ---Enyo robi prawie 500..
--- Koniec cytatu ---
Pokaż mnie ten fit palcem bo chcę uwierzyć, że śnię!
Filip Bonn:
zaraz Ci wrzucą fit na "oficerach" + augmentacje i linki za 5 b ISK to może faktycznie 500dps będzie ;D
Dinozauriusz II Urwiryj:
no chyba, że tak... :) mimo wszystko chciałbym to zobaczyć.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej