Forum Gry > Inne gry

Wiedźmin 3 - Dziki Gon

<< < (14/15) > >>

Zgudi:
Jaki masz laptop. Szczegóły poproszę, jeśli można :)

Doom:
i5-4200m 2,5 GHz na rdzeniu - generacja 3 (?) w każdym razie wabiąca się Haskwel czy jakoś tak
8 gb ramu
gt 750m
system na ssd (wiedzmin nie, ale w jego wypadku nie stwierdziłem aby ssd miał taki wpływ na grę jak np w produkcjach WG, czy diablo 3)
MSI seria GE70 2OC, chciałem dać linka ale na stronie producenta z tego co widzę są ostatnie modele serii z i7 itp, a to był sprzęt z rozrzutem w prockach, matrycach i grafikach dość znacznym

[.BSI.] Dheedee:
Mam podobnie MSI tyle że poza 42 haswellem mam gtx 770m. W W3 da się pograć na średnio wysokich ustawieniach w okolicach 20 - 30 fps. Dla mnie jest to wystarczająco komfortowo dla action RPG.

Doom:
Mi wiesiek na mojej konfiguracji robił jakieś 5-10. Dało się go przejść, niemniej aby byc uczciwym nie potrafię powiedzieć czy bardziej chodzi tu o to że jestem zawziety, poprostu lubię serię, czy też fakt ze w tamtym czasie miałem trwającą prawie miesiąc awarię netu objawiającą się skurywysyńską niestabilnością łącza, co wykluczało rózne sieciowe / wymagające stałego połączenia z netem tytuły. Jak wyszłedł dodatek to jeszcze się za niego nie brałem, ale skoro wisiek chodzi normalnie to niech tylko skończę biegać po Mordheim i biorę się za dodatek wiedzmina :)

Soulscream:
A ja włożyłem płytę do ps4 i miałem wyjebane :).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej