Eve Online > PVP

Coercer - PVP

<< < (2/4) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Azbuga w Sierpień 14, 2013, 11:38:27 ---w sumie można i tak - ja staram się oszczędzać itemki kiedy mogę. Ale fakt - w 1v1 nie zdąży się zjarać.

--- Koniec cytatu ---

Cała skuteczność RAH stoi na SZYBKIM dopasowaniu się do damage'u, więc overheat jest tu konieczny do dobrego działania :)

Koszyk:
Klecha ten Twój fit ma jeden zasadniczy błąd - brak punkta . Każdy pół przytomny odwarpuje poprostu jak zacznie wchodzić na strukture, czytaj nie ma sensu latać tym solo.

Azbuga:
wiekszośc moich fitów jest bez ab albo mwd o ile mogę:

- trafiać cel od 500m do 24km
- niezaleznie od tego czy wsadzę propulsion wiekszość i tak będzie ode mnie szybsza
- fit bazuje na tanku i dpsie.

Coercer zmieniając amunicję dopasowuje zasięg idealnie - ale tylko jeśli wsadzisz mu tracking compa możesz albo strzelić do 24km albo dodać sobie trackingu i trafić we frete orbitującą cie na 500m.

Poza tym w milicji albo na terenach milicji łatwo wybrac zasięg na jakim walka się zacznie

Klecha:

--- Cytat: Koszyk w Sierpień 14, 2013, 13:40:24 ---Klecha ten Twój fit ma jeden zasadniczy błąd - brak punkta . Każdy pół przytomny odwarpuje poprostu jak zacznie wchodzić na strukture, czytaj nie ma sensu latać tym solo.

--- Koniec cytatu ---

https://www.youtube.com/watch?v=O09dqzDo9K0

W takim razie Ci tutaj albo byli naćpani albo za dużo Quafe przyjęli ;)

Filip Bonn:
Jedyne co musisz wziąć pod uwagę jeśli nie bedziesz użwał AB,MWD to że jeśli masz słabe skille do Navigation i Twoja frytka zbiera się do warp'a jakby była BS'em to na pierwszej gatecampie robisz "puff".

Jeśli masz MWD lub nawet AB to masz dużą szansę dolecieć na przepałce spowrotem do gejta i przeskoczyć.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej