Śmietnisko > Flamewar

Odp: Wojna domowa w Providence

<< < (7/8) > >>

Theronth:

--- Cytat: Jabolex w Sierpień 14, 2013, 08:38:34 ---LOL i to napisał sam capo di tutti capi Mafii Minusowej, że niby to przez minusowanie postów "żarty z kerbirów".
Potrafisz poprawić humor.

--- Koniec cytatu ---
Ja downvote daje za shitposty, takie jak ten. Nie mój problem, że nie możesz się z tym pogodzić.

VonBeerpuszken:
Szczerze powiedziawszy, całe to minusowanie i plusowanie jest najgłupszym co może być na forum.

Jabolex:

--- Cytat: Theronth w Sierpień 14, 2013, 15:13:19 ---Ja downvote daje za shitposty, takie jak ten. Nie mój problem, że nie możesz się z tym pogodzić.

--- Koniec cytatu ---

Ale z alta(mi), bez sensu...

Theronth:

--- Cytat: Jabolex w Sierpień 14, 2013, 15:27:49 ---Ale z alta(mi), bez sensu...

--- Koniec cytatu ---
Gdybyś na chwilę wyszedł z Groty Ignorancji, dowiedziałbyś się, że prawo do up/downvote dostaje się wraz z przekroczeniem pewnego progu utworzonych postów, ergo tworzenie alta forumowego dla samego minusowania wymaga sporo zachodu..

Powstaje pytanie, czy podszywam się pod kilka(naście) osób, czy po prostu twoje posty są tak okropne, że nawet inni użytkownicy wystawiają im negatywną ocenę?

Soulscream:

--- Cytat: Theronth w Sierpień 14, 2013, 16:33:42 ---Gdybyś na chwilę wyszedł z Groty Ignorancji, dowiedziałbyś się, że prawo do up/downvote dostaje się wraz z przekroczeniem pewnego progu utworzonych postów, ergo tworzenie alta forumowego dla samego minusowania wymaga sporo zachodu..

Powstaje pytanie, czy podszywam się pod kilka(naście) osób, czy po prostu twoje posty są tak okropne, że nawet inni użytkownicy wystawiają im negatywną ocenę?

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Theronth w Sierpień 14, 2013, 15:13:19 ---Ja downvote daje za shitposty, takie jak ten. Nie mój problem, że nie możesz się z tym pogodzić.

--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej