Eve Online > Dyskusje ogólne

Jak zostałem awoxerem

<< < (13/25) > >>

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: KiFuso w Sierpień 06, 2013, 23:18:06 ---Czyli.. mamy drame o to, że awoxer został zminusowany dlatego że nic nie robił, a jest awoxerem bo był w kilku innych milicjach i miałby zestrzelić statek wart 5mil ISK ale potem okazało się, że nie jest awoxerem i teraz inni wmawiają mu, że nie napisał że nie jest awoxerem zbyt wcześnie bo teraz jest brany za awoxera.

Kurde, za wysoki poziom jak dla mnie... a ja głupi mogłem rozkręcić większą dramę o to, że cat aka awoxer zestrzelił mi kiedyś Macha :-|

--- Koniec cytatu ---

No i rozkrecales z tego co pamietam :P Byly placze na Centrali i listy do Unseen. Ale to byl prawdziwy awoxing, a nie jakies tam popiardywania milicjantow w Merlinach

Khurghan:

--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 06, 2013, 19:14:32 ---To nie milicja, to ORMO :D

--- Koniec cytatu ---

W takim razie D&D to chyba ZOMO :P

Zsur1aM:

--- Cytat: Azbuga w Sierpień 06, 2013, 22:06:58 ---akademia to nie jest mój pomysł - tylko Rainbowa - chociaż w sumie wpadliśmy na to samo dość równolegle stąd współpraca. Jemu się bardziej chce niż mi dlatego jest bardziej przeczulony w niektórych sprawach :)

--- Koniec cytatu ---

Nie wiem jak mozna traktowac takich ludzi jak rejnboł powaznie, ale to tez chyba okresla na jakim poziomie musi byc ta cala akademia.

Gaunt:
Mówcie co chcecie, ale cała sytuacja z tym lowsec militia geyfare przypomina to

nie zajmujesz plexów?

fikasz to znikasz kolego

kamel:
Hahahahahahahahah gauncik zawsze dobrze dowali :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej