Eve Online > Dyskusje ogólne

Jak zostałem awoxerem

<< < (11/25) > >>

Theronth:

--- Cytat: hidden Q w Sierpień 06, 2013, 21:50:21 ---Milicja jedynym czym sluzy dzis to PvP dla nowych i starych gorliwych. Jakie iski wy tam widzicie prosze was nie robcie z siebie frajerow :)

--- Koniec cytatu ---
Dołącz w momencie gdy ruscy i żółtki dobiją Tier 4/5 dla jednej z frakcji i zobaczysz misje po 100k LP :3

Azbuga:
akademia to nie jest mój pomysł - tylko Rainbowa - chociaż w sumie wpadliśmy na to samo dość równolegle stąd współpraca. Jemu się bardziej chce niż mi dlatego jest bardziej przeczulony w niektórych sprawach :)

Ps. Hidden - oczywiście da się poza milicją zarobić znacznie więcej - ale nie trialową postacią. Akademia jest adresowana do nowych graczy jako źródło isków na plexy i wdrozenie ich w solo - small scale pvp. I nic poza tym.

Ps. Here - Eve to mimo wszystko tylko gra - poza tym każdy ma swój pomysł jak w nią grać :) Moje Eve się bardzo różni od tego co widzi w niej wielu innych graczy - nikogo do niczego nie zmuszam a niektóre pomysły zwyczajnie mi się nudzą i nie chcę ich kontynuować.

Ps. Ogólnie :) Panowie i Panie - zawsze zadziwia mnie jak łatwo zaczynacie nienawidzić ludzi z którymi akurat walczycie bo los przywiał was do takiej czy innej korporacji. Wyzywanie się na lokalu, wylewanie gówna na forach... a przecież to tylko zabawa - można się czasem wkurwić ale to nie powinno przeszkadzać we wzajemnym szacunku albo przynajmniej w przestrzeganiu elementarnych form uprzejmości. Zwykłe "gf" po walce powinno wystarczać :)

Ulf Nitjsefni:
Amen!

Wysłane z mojego Grand X In za pomocą Tapatalk 4

[VIDE] Herezja:

--- Cytat: Ulf Nitjsefni w Sierpień 06, 2013, 22:08:50 ---Amen!

Wysłane z mojego Grand X In za pomocą Tapatalk 4

--- Koniec cytatu ---

Amen x 2

Zogon Barski:

--- Cytat: Theronth w Sierpień 06, 2013, 21:36:10 ---Wy milicyjne chłopaki nie wiecie co to porządny avox

--- Koniec cytatu ---
No Koza się zabrała za akademie i wyszło Pacanowo :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej