Eve Online > Dyskusje ogólne
Jak zostałem awoxerem
Skeer:
Takie niewinne pytanie: czy Miltis "ukradnę 3b swoim i będę sławny" Umbrae ma -10 w Amarrskiej milicji? ;)
Jakub Trokowski:
O lol - nieźle! :) Jak ja byłem w milicji (StPro - Caldari) to też był problem, choć trochę innego typu: szpiedzy, masa ludzi miała chara w przeciwnej frakcji. Czasem to lepiej wykorzystali czasami gorzej.
Fajnie wiedzieć że dalej się kręci zabawa. :)
MiltisUmbrae:
--- Cytat: Skeer w Sierpień 06, 2013, 19:58:55 ---Takie niewinne pytanie: czy Miltis "ukradnę 3b swoim i będę sławny" Umbrae ma -10 w Amarrskiej milicji? ;)
--- Koniec cytatu ---
Jakim swoim ? Spotkałem ich w RL ? Wódkę z nimi piłem, albo chociaż latałem z kolesiami których okradłem ? Odpowiedź na każe z tych pytań brzmi - NIE.
A to że parę osób z c0ven twierdzi inaczej, a banda debili w to wierzy to już zupełnie inna sprawa. :)
TrollNieTroll:
Ludzie, czytam watek i wydawaloby mi sie, ze ktos tu troluje...
Pozniej dopiero do mnie, ze (chcialem napisac "koledzy", ale nie koleguje sie z idiotami) czlonkowie (sory Azbuga za okreslenie Cie czlonkiem, do Ciebie bez podtekstu ;) )Akademii tak na serio pierola glupoty o awoxerach ...
Jak dla mnie to kolejna grupa z dobrym pomyslem którym do dupy przykleiły się łajzy.
Ci dobrzy robia kile na wrogu, a łajzy doganiaja ich strzelajac do swoich.
Jakie mam szczescie, ze latam dla matarów. Tam korp z nawiedzonym poszukiwaczem awoxerow inne korpy zajebia w tydzien-dwa.
Inna sprawa, dla mnie takie okrzykiwanie awoxerem w takiej sytuacji to objaw ociezalosci umyslowej i w najlepszym wypadku fanatyzmu.
qWar i Azbuga - wyrazu wspolczucia, ze musicie latac z takimi debilami.
Colonel:
takie mamy komunity, 82% debili
ci sami ktorzy rok temu zachwalali milicje, teraz klada na niej prĄcie i nazywaja ta organizacje [ LOWSEKIEM ]
ja jebie :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej