Eve Online > Dyskusje ogólne

Jak zostałem awoxerem

<< < (7/25) > >>

Goomich:
1. <bittervet> Twoja milicja ma w dupie co dla niej robisz, to tylko źródło kasiorki. </bittervet>
2. <grammarnazi> Kiedy ludzie mówią, żeby "nie stawiać spacji przed znakami przestankowymi", to nie znaczy "stawiać 3 spacje przed znakami przestankowymi".
3. Jak spolszczasz "x", to na "ks", "xs" znaczy "kss". </grammarnazi>

Skeer:
Milicja śmierdzi.

Teksty Muaddiba i Rainbowa utwierdzają mnie w tym przekonaniu.

I jeszcze coś. Jeśli członek Akademii Milicyjnej daje taką definicję awoxingu, to robi zajebistą reklamę swojej korporacji :D

Jeszcze dodam, że Q'Warowi zarzucali employment - po zastanowieniu się faktycznie można przyjąć, że bycie 3 razy w Caldari Provisions jest szczególnie podejrzane z punktu widzenia amarrskiej milicji  ;D

Ulf Nitjsefni:
Milicja śmierdzi kiedy takie różne milicjanty bardziej zainteresowane sa lp niz pomoca w bitce...tak wtedy milicja śmierdzi. Ale spokojnie...powoli się takich pozbędą.

Wysłane z mojego Grand X In za pomocą Tapatalk 4

WhiteCat:

--- Cytat: MGGG w Sierpień 06, 2013, 15:02:14 ---Wyjątkowo zgadzam się z Toba. Jabolex lata w null i niech tam lata jak najdłużej :P :-*

--- Koniec cytatu ---
Wyjątek potwierdzający regułę ;)
A to milicja nie służy tylko do zarabiania kasy? O.o

MiltisUmbrae:
no właśnie nie zawsze

albo zarabiasz albo walczysz o to by móc zarabiać.

To tak jak w c0ven - albo robisz anomalki albo walczysz o to aby je robić, tyle że u was na ogół to pirwsze bo na to wasze zadupie na ogół nie chce się nikomu ruszyć dupy

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej