Eve Online > Dyskusje ogólne

Jak zostałem awoxerem

<< < (5/25) > >>

[NAUKE] Son of Rainbow:

--- Cytat: Zogon Barski w Sierpień 06, 2013, 15:16:13 ---Jak dajecie minusy swoim i potem ich agrujecie gdy oni was widzą jak blue to nic dziwnego  ;D

--- Koniec cytatu ---

to jeszcze temu Panu odpowiem ze względu na pewne insynuacje. W Akademii pew pew jest co chwilę i nie musimy latać za blue by kogoś ustrzelić czy być ustrzelonym. Teraz wypowiedzieliśmy nawet wojnę jednemu korpowi chińskiemu za awoxing i będziemy bić ich po kaskach. Swoich na "sumieniu" mamy od istnienia akademii licząc na palcach jednej ręki bo w okolicy ani złodzieji nie ma za dużo (jest jeden stały w Eugidi) a awoxerów to spotyka się tylko z Caldari i to w weekend jedynie. Uważam, że Akademia może pochwalić się jednym - dużą ilością killów solo, i to killi, które generują nowi gracze w Eve jak i fajną atmosferą. Jak na corp, w których większość jest nowa, nie jest źle

http://akademia.eve-kill.net/?a=home

MGGG:

--- Cytat: GlassCutter w Sierpień 06, 2013, 15:26:09 ---Pobili się o condora wartego 2mln z fitem, nie wierze ??? :O

--- Koniec cytatu ---

Nosz, farmić plexów nie dali, strzelać kazali, a misje angelowe nie zrobią się same. Jak żyć??  :'(

Jabolex:

--- Cytat: MGGG w Sierpień 06, 2013, 15:02:14 ---Wyjątkowo zgadzam się z Toba. Jabolex lata w null i niech tam lata jak najdłużej :P :-*

--- Koniec cytatu ---

To już musi być miłość.
Nie długo budzi się w serduszku Twym uczucie.
Ale mam na nie obrazek i mogę wkleić.

qWar:
EOT

Isengrim:

--- Cytat: Jabolex w Sierpień 06, 2013, 15:44:09 ---To już musi być miłość.
Nie długo budzi się w serduszku Twym uczucie.
Ale mam na nie obrazek i mogę wkleić.

--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej