Eve Online > NoobGarten
Zniszczenie statku/śmierc klona/...
Ulf Nitjsefni:
ad.1
Istnieje coś takiego jak "jump clone". Możesz posiadać takich kilka i "przesiadać się" z jednego do drugiego. Użyteczne jeśli posiadasz jakiś kosztowny set implantów i nie chcesz go wtopić, lub jeśli chcesz szybko przenieść się do odległych rejonów galaktyki. Raz na 24 h dodajmy.
ad.2
Implanty dodają punktów do atrybutów i/lub poprawiają wszelkie statystyki statku jakim latasz (damage, szybkość, tracking dział, fitowanie itd). Musisz posiadać skill "cybernetics". Ilość miejsca w głowie jest ograniczona.
ad.3
Kopanie się nie nudzi? Pogadamy za 2 tygodnie. W hi-secu gówno zarobisz kopiąc frytką, w dodatku jak się domyślam rozwijasz skille do kopania?? Tracisz podwójnie. Czas spędzony na trialu i czas skillowania użytecznych skilli do pve/pvp. Czym się można zająć zamiast? Chociażby misjami. Oswoisz się z niektórymi aspektami gry, zaczniesz skillować to co będzie potrzebne i do pve, i do pvp. Możesz eksplorować, możesz zaryzykować w low-sec milicji (polecam). Cokolwiek co sprawi ci przyjemność.
ad.4
Tak na różnych urządzeniach odpalisz 2 różne konta bez problemu.
Najważniejsza rada jaką mam dla Ciebie. Unseen Academy i/lub Akademia Milicyjna Linki znajdziesz na stronie głównej forum. Nie marnuj swojego czasu i zacznij się uczyć od doświadczonych graczy jakich tam znajdziesz!!!
Fly safe o7
rubesom:
A jakie skille już trenować jeżeli chcę się przenieść do milicji?
I jeżeli wybrałem na początku frakcje industry to mogę normalnie robic misje?
Ulf Nitjsefni:
Wszystkie skille do walki:
z grupy spaceship command: to czym będziesz latał docelowo, w milicji glownie fregaty/niszczyciele/krazowniki , tank na twoj statek shield/armor zaleznie od rodzaju statku , skille do damage zalezne od rodzaju statku.
Frakcja industry? Dawno nie zakładałem nowej postacji, ale chyba już nie ma czegoś takiego jak "frakcja"? Skillujesz to co chcesz... i to co ci się przyda.
Naprawdę. Udaj się do Unseen Academy , nauczą, pokażą, poprowadzą za rączkę. Jak już ogarniesz co nie co... zapraszamy do nas do low-sec.
Coritsikaela Enth:
Najważniejsza rada dla Ciebie to idz do korporacji szkoleniowej która pokarze Ci różne aspekty gry oraz nauczy Cie zarabiać w inny sposób niż kopiąc - np. Unseen Academy i Akademia Milicyjna.
To co wykopiesz w 12h retirverem w hi-sec zarobisz na misji 4 w parenaście minut...
Możesz grać na wiekszej ilości kont niz 1 - pytanie tylko do czego chcesz te konta wykorzystać - zrobienie 4 kopaczy mija sie z celem. Ale jeśli kilka aspektów gry jest Ci szybko niezbededne - tzn szybciej niz za 5 lat to wtedy kilka kont - finansowo nie jest to problemem bo doświadczeni gracze oplacaja sobie PLEXY za ISKI.
Osobiście akurat gram własnie na 4... jeden do strzelania pvp, jeden z tengu raciarskim pve, industry i skilujacy capitale. - ale to zależy od potrzeb i tego co chcesz w grze robić a nie jest wymogiem. Można sobie spokojnie jednym kontem śmigać
rubesom:
Jestem Caldari i jaki kupić statek?
Obecnie mam merlina i myślałem o inwestycji we fregaty.
Skille jakie trenuje to defense i missiles. Robię je przez basic, standard, ... Na tyle pozwala mi to ogarnąć mój angielski.
Jakie inne skille robić oprócz tych?
I jaki statek kupić, czytałem, że fregaty są dobre do uczenia się.
btw. dołączę do milicji :].
EDIT: Myślałem jeszcze o "Spaceship Command" , "Electronics" i "Engineering" lub "Mechanics" - którą z nich? czy może obie? Które lepsze dla fregat? Pancerz czy pole?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej