Eve Online > NoobGarten

Zniszczenie statku/śmierc klona/...

<< < (5/12) > >>

rubesom:
Latam Kestrelem, wiecznie fregatami latać nie będę i tak się zastanawiam w co inwestować długo falowo.
Jaka klasa jest dobra/najlepsza do pvp? Niszczyciele?

1. Jaki statek wybrać do inwestowania w niego? Chodzi mi o coś na co będę zbierać nawet kilka miesięcy, gdyż chce mieć jakiś cel.

2. Robię misje ale są one słabo płatne - na razie lvl1. Czy na wyższych levelach mogę liczyć na większe stawki, np. kilka milionów? Czy lepiej przenieść się na niższe sektory i do milicji - zarobie więcej?

Skeer:
1. Staki średniej klasy i carrier.

2. Misje wyższego lvlu dają więcej kasy. Misje w 0.0 dają więcej kasy niż w hi. Milicja śmierdzi, tam strzelają do swoich.

zeben74:
Tu kasa ( iski ) nie sa az takim problemem tu licza sie skile a to juz duzy problem , kazdy lata czy mu sie podoba i tym na co go stac , poogladaj troche neta moze cos Ci wpadnie w ' oko' sprawdz jakie skile Ci sa potrzebne i do pracy :)
ps polecam marudery do misji - to juz Ci zajmie czas do zimy :)

rubesom:

--- Cytat: zeben74 w Sierpień 06, 2013, 23:42:07 ---Tu kasa ( iski ) nie sa az takim problemem tu licza sie skile a to juz duzy problem , kazdy lata czy mu sie podoba i tym na co go stac , poogladaj troche neta moze cos Ci wpadnie w ' oko' sprawdz jakie skile Ci sa potrzebne i do pracy :)
ps polecam marudery do misji - to juz Ci zajmie czas do zimy :)

--- Koniec cytatu ---

Marudery?
Widzę tylko Golema. O niego chodziło?

A jakiś bardzo dobry i odległy w czasie dps?

Ulf Nitjsefni:
Tengu? Pirackie bs-y?

Wysłane z mojego Grand X In za pomocą Tapatalk 4

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej