Eve Online > NoobGarten
Zniszczenie statku/śmierc klona/...
Ulf Nitjsefni:
Nie...nie spadnie. Szkolenie podstawowe masz przed przyłączeniem się do korporacji i przed wejściem do milicji. Po szkoleniu możesz spokojnie wrócić do hi-sek jeśli nie wyrazisz chęci dołączenia.
rubesom:
A jak zablokować, żeby moje bio było nie widoczne dla innych graczy?
I inne dane. Ostatnio mi powiedzieli, że wszystkie moje dane widać, cokolwiek miało to znaczyć.
Widzą podobno moją lokalizacje, da się to zablokować?
Widać też moje dane które podałem do konta? Imię i nazwisko?
Isengrim:
--- Cytat: rubesom w Sierpień 06, 2013, 16:07:15 ---A jak zablokować, żeby moje bio było nie widoczne dla innych graczy?
I inne dane. Ostatnio mi powiedzieli, że wszystkie moje dane widać, cokolwiek miało to znaczyć.
Widać też moje dane które podałem do konta? Imię i nazwisko?
--- Koniec cytatu ---
Numer konta i rozmiar stanika matki.
Nie no, ktoś sobie robi z Ciebie żarty. Jeśli chodzi o bio, to wystarczy nic w nie nie wpisywać. Jeśli chodzi o resztę, to widać tylko historię zatrudnienia (w jakich korporacjach byłeś) - i tego się nie da uniknąć. Inne dane postaci (nie Twojego konta*) widać na niektórych stronach, jeśli się na nie najpierw zarejestrujesz, podasz API, itp. Na razie raczej nie masz po co.
*sprawdzić czy nie CIA
Goomich:
--- Cytat: rubesom w Sierpień 06, 2013, 16:07:15 ---A jak zablokować, żeby moje bio było nie widoczne dla innych graczy?
Skasuj je...
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: rubesom w Sierpień 06, 2013, 16:07:15 ---I inne dane. Ostatnio mi powiedzieli, że wszystkie moje dane widać, cokolwiek miało to znaczyć.
--- Koniec cytatu ---
Lokalizację widać tylko za pomocą specjalnych agentów i trwa to chwilę, nim oni to podadzą.
Nie da się zablokować.
--- Cytat: rubesom w Sierpień 06, 2013, 16:07:15 ---Widać też moje dane które podałem do konta? Imię i nazwisko?
--- Koniec cytatu ---
Nie.
[VIDE] Herezja:
Może chodziło o tzw certyfikaty. Jeśli udostępniasz te dane dla ogółu, inna osoba może pi razy oko wiedzieć co możesz zrobić i czego się po Tobie spodziewać.
ps. Możesz to oczywiście ukryć.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej