Eve Online > NoobGarten
Skille dla perf Machariela
nowy1:
Dzięki, Egzarcha. Nie, nie zamierzam robić tego na głównej postaci. Moja główna postać to górnik, nie ma nic wspólnego z walką poza bronieniem się w górniczych misjach od biednych NPC-ów. ;-) Z tymi innymi aspektami gry, jest tak, że w sumie trzeba mieć zupełnie nową postać... bo na starej jeszcze opłaca się ciągnąć daną "specjalizację"... Już się zdążyłem nauczyć, że nie warto zmieniać tego w trakcie.
MGGG:
--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 02, 2013, 20:24:29 ---CCP stwierdziło, że Angel shipy wyszły przegięte i trzeba im się "przyjrzeć".
--- Koniec cytatu ---
adapt or die, proste
Doom:
Ja zacząłem strzelać do ludzi jak mi na paskach urobek kradli (albo znajomym z którymi kopałem), pomocne były też eventy "dla każdego" robione przez Gang czy Faction night
--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 02, 2013, 20:24:29 ---CCP stwierdziło, że Angel shipy wyszły przegięte i trzeba im się "przyjrzeć".
--- Koniec cytatu ---
Najwyższy kurwa czas, a tak czy siek mały nerf i tak zaraz bedzie / był (z zasięgami falloff'a)
SokoleOko:
Sfituj tego Macha w EFT, prawy guzik na module i widzisz jakie skille na niego wpływają.
nowy1:
Właśnie to odkryłem. Czyli jednak można znaleźć pomoc na tym forum. ;-)
Dobra, to może jeszcze jedno pytanko, takie pure-noob: jakiś dobry fit pod PvE bazujący na 800mm? Bo na battleclinic widziałem dużo tzw. "fail fitów", zbierających dość... niepochlebne opinie. I w gąszczu tego wszystkiego można się pogubić.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej