Eve Online > NoobGarten

Skille dla perf Machariela

(1/6) > >>

nowy1:
Witam. Nigdzie nie mogę wygooglować niczego co by nawet w połowie odpowiadało temu czego szukam. Mianowicie: mam nowego pilota, z implantami 5tkami, wolnymi 3ma remapami. Jak po kolei robić remapy i jakie skille ładować, by na sam koniec mieć w jak najszybszym czasie perfekcyjnego pilota sfocusowanego na Macharielu. Inne statki mnie nie obchodzą - tylko ten jeden, konkretny, więc po drodze to co nie będzie dawało profitów samemu machowi, jest totalnie niepotrzebne.
Naprawdę próbowałem znaleźć coś takiego w google, ale albo nie ma, albo za słabo szukam. :-)
Cel to PvE only.

Phobeus:
Po pierwsze to zależy czy chcesz tankować shieldem czy armorem - mach jest rewelacyjny do  pve na shield tanku (deadspace x-large shield booster).
Po drugie wiedz że to co robisz to masochizm, gra szybko Cię znudzi.

nowy1:
Gra nudzi mnie w chwili obecnej, moją górnicza postacią - która zarabia dobrze, ale nie mam co z tym robić. Także nie obchodzi mnie normalna gra drugą postacią, "kroczek po kroczku", bo nie ma szans żebym na misjach lvl 3 zarobił chociaż połowę tego co zarabiam obecnie. Interesuje mnie tylko zmaxowany mach, do robienia czwórek. Myślałem jeszcze nad innymi statkami, np. tengu, czy ravenem, ale czuję, że obranie kierunku na macha jest najlepszym wyjściem.
Zapewne wolę shield, z tego co słyszałem armor jest bardziej do PvP (nie bić, jak to się mija z prawdą - moje doświadczenie bojowe jest znikome).

SokoleOko:
Ponieważ nie mogę w tym dziale napisać tego co mi się ciśnie na usta, ograniczę się do stwierdzenia, że nadchodzi nerf Machariela.

nowy1:
Mimo wszystko - jest to cel który chciałbym obrać. Podoba mi się jego potencjalna mobilność, fakt, że łatwo rozwala muchy (fregaty), a nic bardziej nie irytuje jak muchy... no i to, że nie trzeba switchować celu gdy leci kilka salw rakiet. :-) Damage jest instant. Tak to wygląda przynajmniej z tego co wylurkowałem w internetach.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej