Eve Online > NoobGarten
fighter vs. miner
Charles Zenith:
Venzon - argh.. prosze staraj sie pisac wolniej i celowac w literki bo juz mnie oczy zaczynaja bolec (ty.. ty... ty juz wiesz co :) )
Beholder - przez kopanie musi przejsc kazdy n00b - bez wyjatku, bo "z pustego i salomon nie naleje" - chyba ze mysli ze mu Cruiser i sprzet z niczego sie wyczaruje lub dobra korporacja da mu na dzien dobry wszystkie skille, cruisera, sprzet i pozwoli sobie robic co chce...
"Bez kopania - nie ma grania..." :)
Fox:
bez przesady. nie trzeba w ogole kopac, mozna robic misje agentow i zabijac cienkich piratow. pytanie ile to potrwa zanim sie cos uzbiera, no ale pytanie brzmialo "czy mozna nie kopac" :) potem mozna zaczac przecierac szlaki handlowe. ale to przepis dla kogos, kto moze siedziec przyklejony do ekranu. kopanie jest najlepszym rozwiazaniem dla osoby, ktora nie ma czasu grac. "wystarczy" uzbierac na industriala, zostawic go na 2h przy kopaniu scordite w systemie z wysokim sl, a po powrocie cieszyc sie latwym w zbyciu kruszcem za jakies 200k.
Zavisha:
--- Cytat: "Aaricia" ---no ale pytanie brzmialo "czy mozna nie kopac" :)
--- Koniec cytatu ---
Drobne sprostowanie - to nie by?o pytanie tylko stwierdzenie (Beholdera zreszt?). Je?li chodzi o mnie to kopanie mi nie przeszkadza. Jedyne co chcia?em osi?gn?c to przydatno?? corpowi (a wnioski do jakich doszed?em i które przedstawi?em w pierwszym po?cie by?y wyci?gane zupe?nie bez znajomo?ci realiów gry), ?eby jak najlepiej zespo?owo mo?na by?o gra?, bo w?a?ciwie tylko dla zespo?owej gry w EVE pykam (na singla mo?na pogra? sobie troche taniej w co? adekwatnego :wink: ). S?owem mne to za jedno czy jestem kopark? czy klepaczem, aby w qpie :).
I tak wogóle to PEACE! Nie chcia?em podwa?a? ani pow?tpiewa? w niczyje kompetencje, je?li kto? tak to odebra? to by?o to z mojej strony zupe?nie nie zamierzone.
Fox:
oszalales :) czy ktos sie zdenerwowal ? :)
faktem jest, ze w przypadku akcji zespolowych najszybciej i najwydajniej robi sie kase na machaniu lopata...
Venzon:
Ej arcia , Kopanie zespolowe to nie tylko machanie lopata :) ale takze Oslaniania kopaczy i wozenie transport rudy do stacji :)
A od machania lopata jest Charles :) ja tu tylko strzelam :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej