Eve Online > NoobGarten
fighter vs. miner
Varisi Xezasi'e:
i latacie rifterami ;P
pozdrawiam
----
Varisi Xezasi'e
shamandgg:
Nie prawda :) W moim hangarze stoi w pe?ni uzbrojony Caracal.
Oprocz Nagora, ktory jeszcze jest zajety wlasnym treningiem, kazdy z nas jak chce, to w kazdym momencie moze wskoczyc w krazownik, i pozamiatac troche EVE heheheh... Takze nie czujcie sie tacy mocni :P
Ehehehe, jeszcze musze dodac, ze pozamiatamy naszymi Rifterami, wasze "puszki" jesli wiecie o co mi chodzi.
To co ? "SolÓwA?" eheheheh :twisted:
I jeszcze mi cos na w?trobie le?y, górniku ty jeden :) Ciekawi mnie jakim cudem wy do dzi? nie potraficie poj?? ?e solo Rifter mo?e czy?cic belty 0.0 w Curse... no cu?... Nie macie do?wiadczenia :D Jak sie nie zobaczy to sie nie uwierzy, hehehee. Chocia? niektórzy to widzieli i te? nie mogli uwierzy?. LOL. Nie mój problem.
PS. Po patchu, ci??ej. Ale nie niemo?liwe. Poprostu trzeba reloadowac czesto spluwy :D Jedyny zonk; Troche te? trudniej uskoczy? rakietom, ale skille na shielda robi? swoje, wiec spoko da sie to znie??.
Jak wytrzymasz bitwe 1 Rifter vs 5 Impalerów, to ka?dy belt 0.0 wyczy?cisz. Reszta piratów (tych z wi?kszym bounty) to ju? bu?ka z mas?em.
Szkoda kasy by wyrusza? kr??ownikiem.
Pozdrawiam,
Charles Zenith:
--- Cytat: "shamandgg" ---Oprocz Nagora, ktory jeszcze jest zajety wlasnym treningiem, kazdy z nas jak chce, to w kazdym momencie moze wskoczyc w krazownik, i pozamiatac troche EVE heheheh... Takze nie czujcie sie tacy mocni :P
--- Koniec cytatu ---
Oj oj.. az sie boje.. no to wskakujcie.. zamiatajcie..
powodzenia...
--- Cytuj ---Ehehehe, jeszcze musze dodac, ze pozamiatamy naszymi Rifterami, wasze "puszki" jesli wiecie o co mi chodzi.
--- Koniec cytatu ---
Oj oj.. ale sie boje... :P
--- Cytuj ---
I jeszcze mi cos na w?trobie le?y, górniku ty jeden :) Ciekawi mnie jakim cudem wy do dzi? nie potraficie poj?? ?e solo Rifter mo?e czy?cic belty 0.0 w Curse... no cu?... Nie macie do?wiadczenia :D Jak sie nie zobaczy to sie nie uwierzy, hehehee. Chocia? niektórzy to widzieli i te? nie mogli uwierzy?. LOL. Nie mój problem.
--- Koniec cytatu ---
Oj oj.. tylko ze miedzy czyszczeniem belta.. a ochrona jest zasadnicza roznica...
--- Cytuj ---
PS. Po patchu, ci??ej. Ale nie niemo?liwe. Poprostu trzeba reloadowac czesto spluwy :D Jedyny zonk; Troche te? trudniej uskoczy? rakietom, ale skille na shielda robi? swoje, wiec spoko da sie to znie??.
Jak wytrzymasz bitwe 1 Rifter vs 5 Impalerów, to ka?dy belt 0.0 wyczy?cisz. Reszta piratów (tych z wi?kszym bounty) to ju? bu?ka z mas?em.
--- Koniec cytatu ---
Taaak?
to wyskocz na m0o - w koncu to reszta piratow z "wiekszym bounty" wiec.. w czym problem? przeciez to bulka z maslem.. :P
Blah.. EOT z mojej strony :]
Varisi Xezasi'e:
--- Cytat: "shamandgg" ---Nie prawda :) W moim hangarze stoi w pe?ni uzbrojony Caracal.
--- Koniec cytatu ---
no wlasnie, stoi w garazu. a ty latasz rifterem. czyli sie nie pomylilem :)
--- Cytat: "shamandgg" ---
Oprocz Nagora, ktory jeszcze jest zajety wlasnym treningiem, kazdy z nas jak chce, to w kazdym momencie moze wskoczyc w krazownik, i pozamiatac troche EVE heheheh... Takze nie czujcie sie tacy mocni :P
--- Koniec cytatu ---
skad przypuszczenie ze czujemy sie mocni?
uwazam ze na pewno sie lepiej ode mnie (za innych sie wypowiadac nie moge) znasz na walce, kopiac ma sie kase/materialy na lepsze statki. a jak sie nie kopie to sie nie ma lub sie ma o wiele mniej i tyle.
i wiem ze na fregacie tez sobie mozna poradzic :)
ale ktos kto dobrze walczy I ma lepszy statek/uzbrojenie, ma wieksze szanse od takiego ktory dobrze walczy i ma slaby statek/uzbrojenie.
Ehehehe, jeszcze musze dodac, ze pozamiatamy naszymi Rifterami, wasze "puszki" jesli wiecie o co mi chodzi.
--- Koniec cytatu ---
zastanawia mnie tylko, dlaczego tak STRASZNIE chcesz udowodnic, ze jestes lepszy ;)
podejrzewam ze mnie bys rozwalil bo niewiele wiem o walce (dopiero sie zaczynam uczyc) no ale co z tego?
To co ? "SolÓwA?" eheheheh :twisted:
--- Koniec cytatu ---
jak sie podszkole jeszcze z tydzien, to bardzo chetnie :P
--- Koniec cytatu ---
jesli chodzi o mnie, to widzialem jak ktos rifterkiem zmiotl piratow w 0.0 na wlasne oczy kilka razy, nie wiem co w tym takiego strasznie trudnego, chociaz sam jak probowalem, to mi statek wybuchl ;P (ale przynajmniej 3 piratow tez wybuchlo :>, tylko ze to bylo dawno temu )
ale nie wiem, po czym wnosisz, ze nie potrafimy tego pojac.
Szkoda kasy by wyrusza? kr??ownikiem.
Pozdrawiam,
--- Koniec cytatu ---
czemu szkoda kasy? sugerujesz, ze moglbys stracic cruisa w walce z piratami, mimo ze fregata czyscisz belty? ;)
pozdrawiam rowniez
----
Varisi Xezasi'e
Venzon:
Ale sie Ras przemadrzasz, jesli chodzi ci o to ze niby TWB jest silniejsze od Qpa to sie mylisz chocby z tegobpowodu ze my jak wszyscy usiadziemy w ibisach i zmaontujemy se jedno dizalko na nich to i tak podziurawilibysmy ten twoj crus, gdyz jednak 20 dzialek to troche wiecej niz twoje 3-4.
A tak wogule to hyba mielismy rzyc w zgodzie i se pomagac a nie tylko cruserka dorwales i zaraz sie czujesz mega maczo, ja na mallerku juz latam w huj czasu i wiem ze pomagales mi go konfigurowac za co ci jestem wdzieczny, mimo wszystko jestem pewnien ze rozniusl bym tego curecela w drobny mak, 5x 425mm alytelria robi swoje.
A co do czysczenia belta 0.0 rifterem to chial bym zobaczyc jak to robisz kiedy jestes sam i masz pod opieka 3 gornikow i 2 indusy a masz rozwalic 4 ravashirow zanim ci rozwalom kopiacych/worzacych. nawte gdybys donich wlail to nie masz czasu aby zadac tyle dmg aby ich rozwalic wiec hyba juz rpzesadzasz.,
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej