Eve Online > NoobGarten

fighter vs. miner

<< < (3/7) > >>

Ezachiel:

--- Cytat: "Venzon" ---Ej arcia , Kopanie zespolowe to nie tylko machanie lopata :) ale takze Oslaniania kopaczy i wozenie transport rudy do stacji :)

A od machania lopata jest Charles :) ja tu tylko strzelam :)
--- Koniec cytatu ---

Chyba nale?y ci przypomnie? ?e podstawow? zalet? Mallera jest fakt ?e mo?na na niego zapakowa? 5 minerow 1.

Venz nie tylko strzelasz. B?dziemy si? zmiania? w pe?nionej funkcji ?eby inni te? mogli postrzelac i zdoby? do?wiadczenie w walce oraz pozna? sprz?t do walki.  Do?wiadczenie jest wa?niejsze ni? jako?? statku.

Wiec pr?dzej czy puzniej czeka cie "?opata".  :D

To oczywiscie ?art bo do czasu kiedy nie bede móg? lata? MOA lub Mallerem w funkcjie cruisera os?aniaj?cego idealnie sprawdza sie statek klasy Maller - zabiera dwa razy wiecej dzia?ek niz stabber - stad dopuki Venzon nie wtopi tego Mallera bedzie siedzia? na perymetrze i pilnowa? naszych tylków .... do czasu  .... az bedzie dos? pilotow bojowych na MOA aby robic sensowne zmiany pe?anionej funkcji.

Ju? nie moge sie doczeka? kiedy jednocze?nie bedzie online 10 lub wiecej cie?kich cruiserów online ...... a w kazdym bedzie dobry pilot i doskona?y sprz?t ......

A na dzie? dzisiejszy posiadamy mozliwo?? budowy lekkiego cruiserka klasy exequeror ... a za pare dni MOA !!!!

Venzon:
Edmund :) niespdozianka :)

Na mojego mallera zamontowalem dzis 5ate dzialko :)
kosztem 2 low slotow :)

Wiec mam teraz zamontowane tak:
5x 650mm(emp ammo)
1x Micro smartbomba
1x MWD
1x Meidum shild booster
1X tatical shield (emp)
6x reactro controler (wczesniej mailem 2 reactor controlery i 2 stabilizatory broni)

Wiec teraz to jest sila ognia :)

Ezachiel:

--- Cytat: "Venzon" ---Edmund :) niespdozianka :)

Na mojego mallera zamontowalem dzis 5ate dzialko :)
kosztem 2 low slotow :)

Wiec mam teraz zamontowane tak:
5x 650mm(emp ammo)
1x Micro smartbomba
1x MWD
1x Meidum shild booster
1X tatical shield (emp)
6x reactro controler (wczesniej mailem 2 reactor controlery i 2 stabilizatory broni)

Wiec teraz to jest sila ognia :)
--- Koniec cytatu ---

Venzon testowalem dzialka bez dodatkow typu stablilizatory, nawet wsadzilem 3 650 na stabbera wraz z innym sprzetem i powiem ci - spadek wydajnosci broni jest ogromny. Tych kilka procent wiecej dmg i tracking speed czynia cuda. Ze stredniego dmg 90-110 spadl mi dmg do 50 - 60 wiec odpusci?em temat walki bez stablilizatorow. Notabene dzis mialem criticale na angelach po 200 z moich 650 :D

Ezachiel:
Ale ekhm .... ja mam rare upgardy do broni :D

shamandgg:
A my wogule nie kopiemy :)

Pozdrawiam,

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej