Eve Online > Przedpokój
Witam!
willson cole:
Witam serdecznie wszystkich,
Głupio to zabrzmi, ale o EVE czytam juz spory kawał czasu i bezustannie chodzi i myśl po głowie aby spróbować swoich sił, lecz nigdy nie miałem odwagi w tą gre zagrać, ze wzg chyba na dostępność językową.
Ogólnie szukam kogoś kto mógłby mnie poprowadzić w grze, oraz podesłał mały trial, możliwości komunikacyjnych jest wiele, możemy zarówno rozmawiać przez ts3 jak i skeypa. Chętnych zapraszam do wysłania wiadomości na email, zapisany w profilu. Będę bardzo wdzięczny za okazanie każdej możliwej pomocy i rad.
Pozdrawiam.
FITTIpalti:
Cześć
Nie bój się zacznij grać ( ja też nie ogarniam angielskiego a jakoś daje rade ) In game są korporacje (gildie) które pomagają młodym graczom jak Unsen Accademy czy C0ven.
W ostateczności pytania możesz zadawać tutaj na trollowni.
Zainstaluj triala i jazda ;)
Doom:
--- Cytuj ---W ostateczności pytania możesz zadawać tutaj na trollowni.
--- Koniec cytatu ---
W Noobgarten, prze pana w Noobgarten
Trolownia jest dla tych już po trialu i UA :P
willson cole:
Już pobieram grę:P zobaczymy co z tego wyniknie, choć angielski to dla mnie "czarna dziura";p, to spróbuję swoich sił. Najwyżej kilka pierwszych dni przesiedzę z gogle tłumacz, a może w pierwszych dniach spotkam kogoś ogarniętego i będę mógł się miło wkręcić:)
zeben74:
Jak przebrniesz pierwsze 30 dni i nie zrazisz sie ogromem funkcji i mozliwości to zostaniesz z nami i EVE na zawsze .Powodzenia w grze i duzo wytrwałości i samozaparcia . Do zobaczenia gdzieś w systemie :))
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej