Eve Online > Dyskusje ogólne

DUST rozpada się w dust

<< < (13/15) > >>

Filip Bonn:

--- Cytat: Soulscream w Lipiec 25, 2013, 22:21:33 ---Nie mam ochoty przepraszać kogoś kto mnie nazywa złodziejem? Twoje postrzeganie rzeczywistości PC jest spaczone i nie widzi mi się generalnie dyskusja z Tobą.

--- Koniec cytatu ---

Tak na serio... Niech wstanie ten kto nigdy nie ściągnął nic nielegalnie.
...
<cisza>

Jabolex:

--- Cytat: mapryl w Lipiec 26, 2013, 06:35:39 ---Tak na serio... Niech wstanie ten kto nigdy nie ściągnął nic nielegalnie.
...
<cisza>

--- Koniec cytatu ---

Wstałem,
zawsze się zgadzały i wiek też był odpowiedni.

Isengrim:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Lipiec 26, 2013, 06:02:36 ---Precz bluźnierco, co najwyżej pachnę Atari 800 XL Turbo  >:(

--- Koniec cytatu ---

O popatrz Puszek, to jednak mamy cos wspolnego. :P

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Isengrim w Lipiec 26, 2013, 10:27:14 ---O popatrz Puszek, to jednak mamy cos wspolnego. :P

--- Koniec cytatu ---
Niezbadane sa wyroki boskie  :P
To była maszyna nie? Kolegów szlag trafiał że wgrywam 5 minut a nie pół godziny  ;D W dodatku magnetofon sam się zatrzymywał gdzie trzeba było. Pare lat temu wyciągnąłem z piwnicy i próbowałem uruchomić, ale chyba eprom się rozprogramował  :(

Soulscream:

--- Cytat: mapryl w Lipiec 26, 2013, 06:35:39 ---Tak na serio... Niech wstanie ten kto nigdy nie ściągnął nic nielegalnie.
...
<cisza>

--- Koniec cytatu ---

Sumienia nie mam czystego, ale odkąd złotówki zarabiam i wiem jak trudno je czasem zarobić to mam szacunek do czyjejś pracy. Od 15 lat nie ściągam. Wole nie kupić niż ukraść.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej