Eve Online > Dyskusje ogólne

DUST rozpada się w dust

<< < (11/15) > >>

Nosum Hseebnrido:

--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 25, 2013, 19:39:06 ---Z tego co napisałeś wynika, że główną przewagą PC-ta jest możliwość kradzieży "kontentu" (brzydkie słowo). Tak czy nie?

--- Koniec cytatu ---
Może i jestem kretynem, ale nie idiotą. Nie cytuje się czegoś co dana osoba nigdy nie wypowiedziała lub napisała. Normalnie zwykłe przepraszam by wystarczyło, ale dla kogoś zbyt ambitnego trudno o coś takiego. Tak czy nie?

PS
Prośba do admina, nie tnijmy wątku - ja się nie obrażam inni raczej też nie.

SokoleOko:

--- Cytat: Nosum Hseebnrido w Lipiec 25, 2013, 19:55:41 ---Może i jestem kretynem, ale nie idiotą. Nie cytuje się czegoś co dana osoba nigdy nie wypowiedziała lub napisała. Normalnie zwykłe przepraszam by wystarczyło, ale dla kogoś zbyt ambitnego trudno o coś takiego. Tak czy nie?

--- Koniec cytatu ---

Nie przepraszam, jeśli mam rację. Ponieważ sam nie potrafisz udzielić odpowiedzi, wyręczę Cię:

--- Cytat: Nosum Hseebnrido w Lipiec 25, 2013, 16:14:34 ---PC zawsze będzie lepszy, bo tu można do woli kraść najnowsze gry, kinowe filmy, muzykę(nawet dzień po wydaniu), książki, audiobooki.. wszystko za free.

--- Koniec cytatu ---

Asag:

--- Cytat: Nosum Hseebnrido w Lipiec 25, 2013, 19:05:04 ---Rozpisany jak zwykle.No na bank udostępniają sobie też torenty.

--- Koniec cytatu ---

Tak udostępniają. Coś jeszcze?

VonBeerpuszken:
No proszę, wojna PC vs konsola?
Aż łezka w oku sie zakreciła na wspomnienie wojen Commodorowców i Atarynkowców  ;D
Historia zatacza koło  ;)

Ulf Nitjsefni:
Commodore albo śmierć!!

PS Nadal mam śrubokręcik do ustawiania głowicy w magnetofonie...damn im old:-(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej