Eve Online > Dyskusje ogólne
DUST rozpada się w dust
Soulscream:
--- Cytat: Pol Kent w Lipiec 18, 2013, 21:59:48 ---Pożyjemy, zobaczymy Soulscream. Coś mi się wydaje, że nie trzeba będzie lat czekać.
Podzielam zdanie Sokolego Oka na temat DUSTa.
--- Koniec cytatu ---
Na PC miałby większe wzięcie to oczywiste ale nie skreślałbym ~~ccp~~ . Chociaż mam do EVE sentyment bo ma swój specyficzny klimat, ale jest szansa to połączyć. Ba otwiera drzwi na nowe możliwości dla innych developerów, którzy pomysł mogą skopiować :).
Filip Bonn:
Artykuł jak to artykuł :)
Może trochę ztrolluję ale ciekaw jestem ile osób z wypowiadających się tu grało w Dust :P
HammerSnake:
Znaczy się jednym zdaniem : koleś zaproponował, kupowanie w eve za aur usługi w duście?
Badanie rynku czy eve piloci przeżyją takie mikro transakcje? :D W komentarzach póki co oklaski.
Przeżyjecie? 8) Ceny plexów wzrosną, bo będzie nowa studnia.
Tą zdartą płytę dust+pc można było raz posłuchać, ale wy tak będziecie do końca świata o tym gadać, gdziekolwiek się przewije słowo klucz "dust"? ::)
Jrkan:
--- Cytat: HammerSnake w Lipiec 18, 2013, 22:36:43 ---Tą zdartą płytę dust+pc można było raz posłuchać, ale wy tak będziecie do końca świata o tym gadać, gdziekolwiek się przewije słowo klucz "dust"? ::)
--- Koniec cytatu ---
Nie mam i nie mam w planach posiadania żadnej konsoli więc jest to jedyna rzecz jaka mnie w DUST obchodzi. Ewentualnie mógł by mnie DUST obchodzić gdyby mi DUSTOwcy któregoś dnia zestrzelili indyka lecącego na trasie Jita-Amarr, ale na szczęście połączenie DUST z EVE jest chyba jedynie na poziomie czatu więc mi to nie grozi. Tak więc jak widzisz póki nie wydadzą DUSTa na PC to jedyne co mogę powiedzieć to aby wydali DUSTa na PC. Przypuszczam, że podobnie ma duża część graczy EVE.
--- Cytat: Azotox w Lipiec 18, 2013, 22:31:22 ---Wydanie Dusta na PC byłoby lekkim strzałem w stopę, bo tworzy się konkurencję dla swojego produktu. CCP chyba woli, żeby ludzie grali w EVE, które ma większy potencjał wciągnięcia gracza, niż Dust.
--- Koniec cytatu ---
Serio? FPS był by konkurencją dla MMO o kosmicznych statkach? To pewnie dlatego Blizzard ma wyłącznie WoWa, bo D3 i SC2 były by dla niego konkurencją. Nie czekaj, oni mają i WoWa i D3 i SC3 i to co gorsze wszystko jest na PC. Idioci.
Lt Rook:
weeeeeeeee \o/ i na końcu zostanę na TQ ja i moje alty, srsly ktoś odpowiedzialny w CCP powinien zwolnić paru ludzi bo psują co mogą,
przecież DUST w swoim projekcie jest epicki, ale wykonanie jest gówniane, a powiązanie z EVE erm, zerowe? a nie tak to powinno działać.
ja na początku myślałem że DUST bunnies będą robić to co im się zleci i będą mieć realny wpływ na politykę eve w obrębie danego systemu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej