Eve Online > Dyskusje ogólne

DUST rozpada się w dust

<< < (10/15) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Nosum Hseebnrido w Lipiec 25, 2013, 19:05:04 ---Rozpisany jak zwykle.

--- Koniec cytatu ---

No, ale po co się rozpisywać? Jeśli z Twojego punktu widzenia konsola vs. PC to "rycerz w białej zbroi" kontra "złodziej", to puknij się padem w łeb.

Isengrim:

--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 25, 2013, 19:13:46 ---No, ale po co się rozpisywać? Jeśli z Twojego punktu widzenia konsola vs. PC to "rycerz w białej zbroi" kontra "złodziej", to puknij się padem w łeb.

--- Koniec cytatu ---

Kazdy mierzy swoja miara. ;)

FN:

--- Cytat: Nosum Hseebnrido w Lipiec 25, 2013, 16:14:34 ---PS
Hey, stuknęło mi 150kk zajebiście co?  ;D\ó/ :P

--- Koniec cytatu ---

demencja starcza zbiera zniwo \o/ :]

Nosum Hseebnrido:

--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 25, 2013, 19:13:46 ---No, ale po co się rozpisywać? Jeśli z Twojego punktu widzenia konsola vs. PC to "rycerz w białej zbroi" kontra "złodziej", to puknij się padem w łeb.

--- Koniec cytatu ---
W moim poście mieściło się więcej o PC'ach niż o konsolach.
Sokole, ja nie pisze co moim zdaniem jest czyimś punktem widzenia, a w cudzysłowiu umieszczam rzeczy których nigdy nie powiedział/napisał. Nie robie tego Tobie, nie rób tego mi.
A puknąć to się mogą osoby, które myślą że Dustowi lepiej by się wiodło na PC niż na PS3. Na pewno z tym budżetem i w tym czasie na PC mogło by się zbudować wspanialszą grę dla znacznie mniejszczego grona graczy FPS którzy wolą grać w pierwotną wersje Couter-Strike przez całe swoje życie niż najnowszego CoD'a czy BF'a. 

SokoleOko:

--- Cytat: Nosum Hseebnrido w Lipiec 25, 2013, 19:26:20 ---Sokole, ja nie pisze co moim zdaniem jest czyimś punktem widzenia, a w cudzysłowiu umieszczam rzeczy których nigdy nie powiedział/napisał. Nie robie tego Tobie, nie rób tego mi.

--- Koniec cytatu ---

Z tego co napisałeś wynika, że główną przewagą PC-ta jest możliwość kradzieży "kontentu" (brzydkie słowo). Tak czy nie?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej