Eve Online > Dyskusje ogólne
Zmainy w Indykach.
Theronth:
--- Cytat: Lt Rook w Lipiec 18, 2013, 13:30:21 ---fuck off!
vaga jest ok i da się tym coś zabić, jest dużo więcej upośledzonych haców, jak np. cerberus, really? kto tego używa?
tu jest problem, niech hac vs hac ma równe szanse najpierw, tak jak fryty mają teraz a potem róbmy balans +50% of awesome, do innych shipow.
--- Koniec cytatu ---
Cerberus i Sacri wymagają reworku. Jeśli boost raili nastąpi, to może Eagle stanie się nieco użyteczniejsze.
Z kolei HACe, które dotąd były spoko, a konkretnie Zealot i Ishtar ucierpiały na booście frakcyjnych cruiserów. Nie ma sensu kupować Zealota, skoro ONI to praktycznie to samo i nawet ma dronebay.
Bloders:
Nieeeeeeeeeeeee tylko nie nowe nazwy .. bo moja piosenka będzie jak solidarność ....
bager bager bager....
Skeer:
Bloders, gdzie moje 500 milionów? :P
Bloders:
SKeeer ... jak by to powiedzieć .. nie mam ich bo wszystko poszło na kb .. odam ci kiedys ... jak kupie plexa to ci cos dam :)
garnoo:
--- Cytat: Lt Rook w Lipiec 18, 2013, 12:17:20 ---zaczyna się... Panowie dajcie sobie spokój to kurwa tylko indyki!
--- Koniec cytatu ---
jakto TYLKO indyki?!? moj alt ma wiekszosc kili w indyku!!! jak i losow https://dl.dropboxusercontent.com/u/109510237/mammooths.jpg )
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej