Eve Online > Dyskusje ogólne

Nasz Celebryta!

<< < (14/18) > >>

Okropniak:
A ja bym dołożył w cholerę więcej terenów - z dużo mocniejszymi NPC tak by się wtrącali przy większych bitkach zwabieni blaskiem laserów ;p
Co z tego że i teraz można przelecieć nawet (lol) 10j bez spotkania nikogo jak zasiedlić się tam mógłby tylko idiota... w dobie wszechobecnych BO i Tytków na zawołanie.
Na większym obszarze - jest szansa że ktoś mógłby się osiedlić, zaryzykować przejście z high czy low na swoje tereny, ale stawiam 10:1 że jak tylko by go ktokolwiek znalazł zaraz by się zrobiła sieć szpilek z BO czy Tytkami na standby i mapa znowu by "zmalała"...
O afk-cloak już nawet nie wspomne - sami wykurzacie ludzi z null do high a potem zdziwienie czemu oni tu nie przylatują.
Niemniej jednak zgodzę się z większością (nie ze wszystkim) poruszonym powyżej - gra przyciąga bo jest zadyma, jest jakiś ruch, jest pvp (nawet jak się nie uczestniczy) - ale niestety powoli zamienia się w przepychanki power-blocków i obserwujących to z dala high-secowców...

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Okropniak w Lipiec 17, 2013, 14:11:01 ---A ja bym dołożył w cholerę więcej terenów -

--- Koniec cytatu ---
Czy przypadkiem przed ostatnich dodatkiem CCP nie wspominało coś o nowych systemach? Czy tylko zdawało mi się?

Okropniak:
Nie słyszałem nic o tym powiem szczerze...
ma ktoś jakiś link?

Alice9:
wystarczyło by zwiększyć odległości między systemami o 10x 20x - problem tytanów, wszędobylskich capsów itd sam by się rozwiązał...

Okropniak:

--- Cytat: Alice9 w Lipiec 17, 2013, 14:20:27 ---wystarczyło by zwiększyć odległości między systemami o 10x 20x - problem tytanów, wszędobylskich capsów itd sam by się rozwiązał...

--- Koniec cytatu ---

Tytków i capsli tak - tylko by musieli je potem przez gate kopniakami przepychać :)
Natomiast czas dolotu host dalej liczyłby parenaście min, a jak znam ludzi to i 1h w jedną stronę nie byłoby im niestraszne.

Mógłbym się nawet założyć ze za chwilę mielibyśmy w okolicy capsle z statkami + rorquale z Clonami - złożenie i rozłożenie floty niezależnie od ilości skoków czy odległości między systemami byłoby banalne...
Te "większe tereny" dodałem tak z czapy - rozwiązałoby to parę problemów nie likwidując przy tym głównego a dokładając parę nowych... ot taki z czapy pomysł...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej