Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[CHIME] Unseen Chimera - Dyskusja

<< < (2/7) > >>

GlassCutter:

--- Cytat: Doom w Listopad 26, 2013, 14:47:14 ---Nie lubię Ciebie

--- Koniec cytatu ---

No no, żeby się kiedyś Zabijakom łapka nie omsknęła na F1 za takie teksty :P

Doom:
W Exailach i tak nie jestem zbyt lubiany, a jeśli bierzecie w protekcję takiego gimbusa jak śnieżynek to tylko o was świadczy...

SnowMiracle:

--- Cytat: Doom w Listopad 26, 2013, 14:47:14 ---Nie lubię Ciebie (...)
--- Koniec cytatu ---
To akurat jest komplement, bo co jak co, ale za Twojego "koleżkę" nie chciał bym uchodzić. :)

--- Cytat: Doom w Listopad 26, 2013, 14:47:14 ---(...) chciałbym zwrócić też Twoją uwagę na to który zwierzak jest podawny jako przykład idiot, a który inteligencji >:D

--- Koniec cytatu ---
Nie obraź się (za bardzo), ale jednak z charakteru kota to Tobie przypadły by tylko te dwa, o których wspomniałem wcześniej.  ;)

--- Cytat: Doom w Listopad 26, 2013, 14:57:29 ---(...) takiego gimbusa jak śnieżynek (...)
--- Koniec cytatu ---
Gimbusa? Aż tak młodo wyglądam? Czym sobie zasłużyłem na tyle komplementów?  >:D

SokoleOko:

--- Cytat: SnowMiracle w Listopad 26, 2013, 14:42:32 ---@SokoleOko
Łatwo jest rzucać subiektywnym osądem. "Przyziemny poziom" powiadasz? Cóż, przyziemny poziom to dla jednych mają korpy bez sova, dla innych korpy, które nie latają nonstop w t3, bo inne statki uważają za niepełnosprawne. Dla mnie takim przyziemnym poziomem charakteryzują się korpy, które całe życie spędzają w hi, low omijające szerokim łukiem co najmniej 2 systemów hi i u których słowo null powoduje napad lęku i bezsenność przez dwa dni, ale to nie powód, abym ich tak osądzał, bo nawet oni znajdują sobie "kolegów o podobnych preferencjach".

--- Koniec cytatu ---

Byłem w Chimerze (fakt, że było to laaaaaaata temu) i dosłownie uciekłem. Można zdechnąć w takim korpie, w którym klepało się tylko misje w hisecu i nic więcej. Lekko się to poprawiło, plus dla Was.

Ankrala pamiętam z PBN i jak z hukiem go wywaliśmy za totalną niekompetencję.

Stąd moja reakcja na Twojego żałosnego posta z "piesełem"... no jaki korp, taka promocja.

Moim zdaniem to lepiej pasuje:

SnowMiracle:

--- Cytat: SokoleOko w Listopad 26, 2013, 15:14:54 ---Ankrala pamiętam z PBN i jak z hukiem go wywaliśmy za totalną niekompetencję.
--- Koniec cytatu ---
Nieobecnych się nie obgaduje.  :(

A co do reszty, nie chcę tutaj rozpoczynać dyskusji kto jest pro a kto nie, kto ma lepsze staty na kb a kto gorsze i tak dalej, bo nie od tego jest ten wątek.

Chimera jest już starym korpem i dużo na przestrzeni lat się w niej zmieniało. Jednakże obecnie jest to korp dla lubiących na luzie polatać w gangach mniejszych lub większych po low lub null ... a nulli mamy dostatek. :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej