Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[CHIME] Unseen Chimera - Dyskusja

<< < (7/7)

Okropniak:

--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 06, 2013, 08:55:50 ---Nie trzeba grzebać - to są pojedyncze kliknięcia. I nie mogę się oprzeć, gdy ktoś pisze ewidentne farmazony licząc, że "ciemny lud to kupi"

--- Koniec cytatu ---

Jeśli pijesz do tego co napisałem to we wcześniejszych czasach do których się odnosiłem było nie było - chimera latała non stop z pijakami i zawsze byli obecni we flotach i nie widziałem by odpuszczali inaczej niż na komendę FC - stąd "zakapiory".
W swojej odpowiedzi powoływałeś się na czasy późniejsze lub nawet zbliżone ale nie tożsame z obecnymi - zauważ że tak jak napisałem Chimera oddzieliła się (tak jak niegdyś) od części pve i ludzie którzy latają pvp (znowu - zakapiory) przenieśli się z pijakami do nowego wh.

Tego akurat mogłeś nie wiedzieć bo była to świeża decyzja w Chimerze.
Gwoli ścisłości - dla mnie zakapior to ktoś kto leci czy to we flocie czy to solo ale na pvp a nie na farmienie kolejnych krzyżyków, który jak widzi że mu ktoś bańkę na wh stawia zaraz leci skanować i szukać/prowokować bitkę (niezależnie czy to null czy wh).
Jeśli pierwsze pytanie po zalogowaniu brzmi "bijecie coś, mamy jakiś dym" a jak nie ma sam leci szukać - to nawet jak nasze definicje "pvp" się różnią nie sądzę byś narzekał na takiego gracza. (odrzucam tu tych którzy lecą i głupio wtapiają raz za razem - ale ci którym zdarzy się wtopa raz na jakiś czas cóż... nie traci ten kto nie lata nie?)

ps. przeprowadzka ciągle trwa tak więc nie wszyscy i nie zawsze są obecni we flotach - kto żył i przenosił się w wh wie czemu :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej