Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[CHIME] Unseen Chimera - Dyskusja
Okropniak:
Chmm - doczepiłeś się po prostu wyjątków - a ja mówiłem o czasach gdy Chimera miała słaby priar, potem zaczęliśmy latać razem i fakt, masę osób od nich odeszło ale ci co zostali byli obecni non stop na opach... może źle się wyraziłem.
Potem były wzloty i upadki - a ja miałem przerwę od eve stąd nie wiem co tam wtedy się działo.
No nic - kajam się, mogłem lepiej opisać.
Ale zauważ że teraz jest dokładnie tak jak niegdyś. Chimera znowu zmieniła profil - ci co lubią pvp przenieśli się do nas, ci co preferują inny styl gry przenieśli się z chimery gdzie indziej, ale też - ci co zostali coraz częściej zjawiają się we flotach (niestety - kwestia logistyki i przenosin jest upierdliwa).
Ale i pijakom daleko od zakapiorow jak do tego tak podejść - ot latamy, nie odpuszczamy - i wtapiamy jak jest fackup... zycie.
(tia - nawet Orke ostatnio bo się uczymy życia w wh)
SnowMiracle:
Po chwilowej przerwie i przeczytaniu wątku, pro gracza i pro pefaupera SokoleOko wyobrażam sobie tak:
Odnoszę wrażenie, że każdy kto ma choć jednego killa mniej niż Ty jest dla ciebie kerbirem klepiącym misje w hi. No ale cóż, każdy ma prawo do swojego zdania i tylko sposób w jaki je wyrazi rzutuje na jego własny obraz.
Pienias:
Tobie, Sokole, na prawde nie szkoda czasu na grzebanie w killboard'ach zeby probowac udowodnic swoja racje? Naprawde tak Cie to lechce, ze "wygrasz" dyskusje na internetowym forum o grze komputerowej? Jestes nieglupi koles, zrob z tego uzytek i troche wyluzuj.
Theronth:
Niektórzy grzebią w killboardach, inni szukają prochu we wraku Tupolewa.
SokoleOko:
--- Cytat: Pienias w Grudzień 06, 2013, 06:06:00 ---Tobie, Sokole, na prawde nie szkoda czasu na grzebanie w killboard'ach zeby probowac udowodnic swoja racje? Naprawde tak Cie to lechce, ze "wygrasz" dyskusje na internetowym forum o grze komputerowej? Jestes nieglupi koles, zrob z tego uzytek i troche wyluzuj.
--- Koniec cytatu ---
Nie trzeba grzebać - to są pojedyncze kliknięcia. I nie mogę się oprzeć, gdy ktoś pisze ewidentne farmazony licząc, że "ciemny lud to kupi"
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej