Forum Gry > Inne gry
Everquest Next - EQN - Heroic Fantasy Sandbox
tianan:
Jakie to Evkowe pvp or gtfo. Wiesz wiekszosc graczy nie samym pvp żyje.
Tak sam oEve nie byłoby tak zkoncentrowane na pvp gdyby zawierąlo sensowny na dłużej kontent pve.
A tak wiekszosc graczy bije się ze soba z nudów bo ile mzona klepac czerwone krzyżyki.
Azbuga:
niestety zadna gra bez pvp nie wciagnie ludzi na kilka lat...
tianan:
Temu nie zaprzeczam i pewnie nakarmie trolla aleprzykladem jest WoW który mając odpowiedni balans pvp i pve utrzymał obie grupy graczy na rynku baaardzo długo.
A eve w związku z brakiem sensownego pve spowodowało maks nacisku na tak zwane pvp bo ciezko nazwac pvp i to solo zabijanie statkow ludziom któym jeszcze pve nie zbrzydło albo blob fest.
Nie ukrywajmy dobra połova eve comunity zwłacza ci hardcore pvp to ludzie z syndromem ukrytego dresa jak to okreslił psycholog.
Nie maja odwagi wyjsc na ulice z kijem okradać staruszek to daja temu upust w Eve
Azbuga:
--- Cytat: tianan w Sierpień 04, 2013, 08:58:38 ---Nie ukrywajmy dobra połova eve comunity zwłacza ci hardcore pvp to ludzie z syndromem ukrytego dresa jak to okreslił psycholog.
Nie maja odwagi wyjsc na ulice z kijem okradać staruszek to daja temu upust w Eve
--- Koniec cytatu ---
ech... ale niektórzy musza mieć kompleksy :) nie drogi kolego! to nie tak! eve jest światem w którym możesz sobie pozwolić na bardzo wiele - jako że jest ogrom możliwości a eve pvp stoi, niektórzy po prostu nie chcą się ustawiać w roli ofiary a myśliwego :) Jakoś pojawiły się killboardy i ludzie je śledzą - a nie ma tabeli z najlepszymi producentami czy handlarzami - to trochę tak jak by bokserów którzy walczą na ringu nazwać dresami bez odwagi do okradania staruszek, bo wolą się bić zamiast zrobić konkurs kto ma ładniejsze spodenki :)
MGGG:
--- Cytat: tianan w Sierpień 04, 2013, 08:58:38 ---
Nie ukrywajmy dobra połova eve comunity zwłacza ci hardcore pvp to ludzie z syndromem ukrytego dresa jak to okreslił psycholog.
--- Koniec cytatu ---
Zajrzałem do szafy. Rzeczywiscie, mam tam jedną parę dresów. Znalazłem też bejsbol i wiatrówkę. Frojdzie, nadchodzę!!! >:D >:D >:D
Gry ze zbyt dużym naciskiem na pve, umieraja bardzo szybko przez syndrom pustego community (zrobiłem wszystkie dungi wiec gtfo). Dlatego najpopularniejsze gry onlinowe to gry pvp - począwszy od CS przez inne shootery a skonczywszy na tworach LoL-podobnych czy nawet znanych i lubianych tankach. Rzeki kijem nie zawrócisz. Zdecydowana większość graczy głosuje nogami i woli strzelać do innych niż do potworków/krzyzyków i innych ai-szitów.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej