Eve Online > Dyskusje ogólne

O lataniu solo - jak, za co, kiedy i gdzie (było: Odp: Nasze Filmy z EvE Online)

<< < (10/31) > >>

Azbuga:
jak ktoś nie może bez jf, cariera, offgrid boostera, alta w falconie i własnej cynostrady to powiem tylko "W DUPACH SIĘ POPRZEWRACAŁO"

MGGG:

--- Cytat: Jan Morgenstern w Lipiec 08, 2013, 15:13:36 ---Multiboxing to p2w? A co ci szkodzi przyleciec z kolega? Lub kolegami?

--- Koniec cytatu ---

Janek, zgadzam się z wiekszością rzeczy, które napisałem oprócz tego. Problemem jest dostępność. Żebym mógł mieć suport kolegów oni muszą być:
a.) online
b.) nie być afku
c.) w pobliżu
d.) muszę mieć ochotę lecieć
e.) muszą mieć w czym lecieć
f.) nie może być faka-upów komunikacyjnych

Żeby dowiedzieć sie jak to jest, polecam przed zalogowaniem każdego z Twoich altów rzut kostką. Powiedzmy na 1-2 będzie on "offline", a 3 - będzie "afk-wróć za 30 min", za 4-6 będzie od razu mógł z niego skorzystać ;)

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Azbuga w Lipiec 08, 2013, 15:35:36 ---jak ktoś nie może bez jf, cariera, offgrid boostera, alta w falconie i własnej cynostrady to powiem tylko "W DUPACH SIĘ POPRZEWRACAŁO"

--- Koniec cytatu ---
Bo widzisz panie dzieju, EVE to gra zespołowa (jak to niektórzy kochają powtarzać przy byle okazji) ... wespół zespół z samym sobą  ;D

Okropniak:
teraz to nic tylko miast bota do farmienia zrobić bota do latania na 5 kont jednocześnie ;p
kiedyś z ciekawości zrobiłem taką próbę i działało...
a jak ktoś to już powyżej napisał w blobie tak naprawdę chodzi o trzymanie się anchora, wciskanie F1, prośby o armor/shield i trzymaniu się targetu z bookmark.
Mogłoby się nagle okazać że to co dla CCP jest teraz dobre (multi-konta) zaczęłoby zabijać ich serwery  w try-miga, bo osób które mają niewyskilowane alty jest naprawdę mało... tych którzy mają jedno konto jak Azbu jeszcze mniej...

(btw - patrząc na niektóre filmiki z bitek u ruskich nie wiem czy część już na tym nie działa... ale co ja tam wiem..)

SokoleOko:

--- Cytat: Azbuga w Lipiec 08, 2013, 15:35:36 ---jak ktoś nie może bez jf, cariera, offgrid boostera, alta w falconie i własnej cynostrady to powiem tylko "W DUPACH SIĘ POPRZEWRACAŁO"

--- Koniec cytatu ---

Falconalt to pedalstwo, bez dwóch zdań. Offrid boostery - mają swoje plusy, gdy jeden Talos po stronie przeciwnika zwykle kończy zabawę, a 2 oznaczają pewną śmierć.

Natomiast nie rozumiem "butthurtu" o JF czy carriera. Obiektywnie bez własnego transportu nie da się żyć w 0.0. Pół biedy, jeśli jest się zdanym na korpową logistykę w rozumieniu dostaw ammo czy shipów z Jita. Ale co w sytuacji, gdy trzeba się przenieść? Bez carriera i/lub JF-a - jak bez ręki.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej