Eve Online > Dyskusje ogólne
O lataniu solo - jak, za co, kiedy i gdzie (było: Odp: Nasze Filmy z EvE Online)
SokoleOko:
--- Cytat: Rash'kan w Lipiec 09, 2013, 12:56:36 ---To co ma zrobić rozmnożyć się szybko na gejcie? :D
--- Koniec cytatu ---
Nie, wziąć alty i aplikację do multiboxowania.
Oh... wait... nvm.
FITTIpalti:
Wy kurwa wszyscy powinniście się wziąć w "" z tymi waszymi PRO wypocinami.
Colonel:
Lt Rook sugerował grupę wsparcia...
I wszystko by sie uporzadkowalo,
wszyscy czujacy sie jak kosmiczny weteran-komandos mogli by znalesc
Współczucie, pomoc a przedwszystkim "zainteresowanie"
Cześć nazywam sie X
Jestę pedałperę od X lat ...ups D=F
...
Czeeeeesc X, jak sie masz ??? :)
Theronth:
--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 09, 2013, 10:43:07 ---Oczywiście, da się pojechać i Talosa:
http://kb.vergeofcollapse.com/?a=kill_related&kll_id=37170
Ciut to zagmatwane, ale zaczęło się od Talosa i Thoraxa latającego za mną po gejtach. Poprosiłem o backup i złapałem Thoraxa. Okazał się baitem (patrz fit) i cholernie wolno schodził trzymając mnie na scramblu i webie. Wpadł Talos i zacząłem znikać w oczach, na szczęście Thorax wreszcie zdechł i mogłem wrzucić EC-600 na talosa, żeby zyskać na czasie i wskoczyć mu pod działa, po czym switch na Ogry, wskoczył mój Hookbill i go dokończyliśmy.
Dalej niestety był już pełen fail - Theronth doleciał za późno i został rozdziobany przez przeciwnika, ja wyrwałem na 20% armora (bez dmg controla!), a potem jeszcze musiałem forsować kampę, żeby wrócić do WH. Chociaż fun był :D
--- Koniec cytatu ---
Do dziś nie mam pojęcia jak dałeś się złapać Thoraxowi z AB i dwoma płytami 8D
--- Cytat: MGGG w Lipiec 09, 2013, 12:00:08 ---Nikt mu nie będzie zaglądał do głowy przed bitką. Każdy przyjmuje najgorsze, szczególnie jak widzie booster ciągnięty za sobą i kolesia z "pro" sojuszu.
Strone temu o e-warze nic nie było. Było o "blobowaniu fretkami mojego biednego małego hawka i o braku honorowego solo z fregatmia, które spotykałem".
--- Koniec cytatu ---
Czy ja piszę, że solo nie miałem? Przecież w swoim postnaught na samym prawie wstępie nie dość że przyznałem że je znalazłem, to nawet podkreśliłem że 1 v 2 też brałem. Z różnym skutkiem, ale nie można być wybrednym.
Ośmielę się stwierdzić, że nie zrozumiałeś mojego postu, który to za zadanie miał udowodnić, że FWLAND to nie kraina mlekiem i miodem płynąca, tylko takie samo środowisko-blobowisko jak reszta EVE. Jeśli uraziło Cię wytknięcie KOZIE blobów 5:1 na AF ( o moim świętej pamięci Dominixie i Waszym Bhaalu nie wspomnę ) to trudno, deal with it.
SokoleOko:
--- Cytat: Theronth w Lipiec 09, 2013, 14:42:29 ---Do dziś nie mam pojęcia jak dałeś się złapać Thoraxowi z AB i dwoma płytami 8D
--- Koniec cytatu ---
Normalnie - zaggrowałem go na zero na gejcie, żeby wymusić redbox. I nie był to problem - Talos doleciał jak Thorax był na 20% armora - zjadł mi pół shielda i dostał jamma na ryj.
Balls deep leeeeeeroy Talosem w środek drugiego gangu - to już inna klasa, niedostępna mnie, maluczkiemu :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej